12 de març 2008

Shaolin Soccer vs Cal·lo - 17/03 21:10

Nou partit, mateixa hora, mateix lloc. Ja he canviat el link a la web de Catalonia Sports, ara ja funciona.

Pel que fa a la gent, si no m'equivoco tornen Pere i Benito (aquest últim caldria confirmar) i la resta serem els mateixos de dilluns passat. Per tant si tot va bé sóm 9. Aneu confirmant...

Tres coses més. Una, respecte al partit anterior, vista la primera part crec que no ens aniria malament una petita charla táctica, sobretot per posar-nos d'acord en certs mecanismes de l'equip. Bàsicament definir les posicions (que durant un bon rato no van existir) i saber quan un ha de pujar, quan no, etc. El que no pot ser és que cadascú vagi per lliure, com va passar en algunes ocasions. A la segona part es va demostrar que si estem per la feina, sabem jugar i tocar bé. En fi, que jo crec que estaria bé parlar-ne mínimament.

Dues. El Claudio es va oferir a fer-se la fitxa i ajudar-nos quan el necessitéssim. Bé, la veritat és que últimament no gaudim de gaire excés de jugadors, però també entenc que a mig termini ens podem trobar amb over-booking. Pel que em va dir el Joel, l'Hermes podria tornar d'aquí un mes o així, el Sergi ja ho veig més complicat, malauradament. No sé, jo tampoc voldria dir-li que sí al Claudio i que després que resulti que ja no fa falta... En fi, també es pot parlar dilluns.

Tres. Per poder fer tot això que he dit, es necessita algo tan simple i fàcil com ser tots al vestidor un quart d'hora abans del partit. Sempre dic que ja he insistit infinitament sobre aquest tema i molt seriosament (tot i que sembla que alguns segueixen sense prendre-s'ho en serio) pq crec que ens perjudica i molt. L'altre dia vem tornar a començar amb sis... és que no m'estranya que estiguem tan desconcentrats, no creieu? Tan difícil és sortir 10 minuts abans de casa? Només que sigui per respecte a la resta que ja fa un bon rato que estem allà (perdoneu que m'inclogui, però és així) i que, a sobre, ens hem de menjar el marrón de començar amb inferioritat.

Res més, perdoneu el sermó però és que m'anava sortint mentre escrivia i necessitava posar-ho. Només recordar que no sóm tan dolents com sembla en els últims partits, i tots ho sabem, i que queda molta lliga encara...

Ens veiem dilluns!!! A guanyar, joder!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

dilluns a les 21 h doncs?¿?¿

pos alli estaré!!!!!

a guanyar!!!!

Anònim ha dit...

Perfecte!

Ens veiem dilluns doncs.

Bon cap de setmana gent!

Anònim ha dit...

hi serem tots?¿?¿?¿

Martí Aragonès ha dit...

Això m'agradaria saber a mi...

Jo ara mateix compto Franky, Oriol, Manu, Pere, Joel, Marçal, Fernando i jo.

Del Benito es sap algo??? (cada setmana igual...)

Si fés falta algú, jo puc avisar al Claudio..

Anònim ha dit...

el manuel ha dit q el benito li ha nviat un sms i li ha dit q avui vindria...

aixi q am ell som 9! suficient no?¿?¿

Anònim ha dit...

Com he dit per email el Benito mha enviat un sms i li he dit k juguem a les 21.10 així que SI que vindrà.

Fins akesta nit i a per la victòria nanus!

Anònim ha dit...

ei gent, quan juguem?¿?¿

no mola aixo q no+ pugui escriure el marti...