7 de març 2009

SHAOLIN SOCCER vs WORKTEAM

Comença la sèrie de 2 partits a les 23.00 aquest proper Dilluns dia 09.03 contra Workteam, que actualment van segona i els tenim a un puntet.

A l'altre lligueta, vam perdre un cop per 3-1 i els vam guanyar per 6-0.

Tema diners.... sembla mentida però només deu diner el Marçal; un total de 44.97€.

Tema canvis ja ho deixo estar, si us voleu aplicar el cuento us l'apliqueu i si voleu jugar més estona a costa dels altres doncs ho feu, ja se saps, feta la llei feta la trampa i alguns abusen de la bona fe dels altres.

PER CERT, JA TENIM LA COPA DEL JULIOL! A VEURE SI ENS FEM UNA FOTO DILLUNS ABANS DE COMENÇAR EL PARTIT.

Fins Dilluns i anem confirmant assistència!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo més que el tema dels canvis, subratllaria el tema de l'actitud, i intentaré explicarme:
Crec que la filosofia hauria de ser anar a tope mentre estiguem al camp, i quan no puguem més, demanem canvi. Si tothom fa el mateix, sabem que els que estan jugant estan al màxim i els que estan a la banqueta és pq s'estan recuperant. Al cap de poc, un altre ja estarà cansat i un de la banqueta ja estarà bé per tornar a entrar. Ho dic pq fa ràbia estar llest per sortir i veure que algú està jugant caminant, però es resisteix a ser canviat.

De la mateixa forma, és poc coherent que algú que encara pot anar a tope s'hagi de canviar "pq li toca". També passa el mateix amb les posicions. Per exemple, l'altre dia em "tocava" entrar a mi, per ordre, però com que sortia el Maroto, el normal és que entrés l'Alvaro, encara que fes menys temps que era a la banqueta, i no jo. I ja us dic q no s'acaba el món...

No sé què en penseu, però de totes formes, la clau és anar tothom amb la mateixa mentalitat. Vale que potser no tots tenim el mateix físic, però al cap i a la fi el millor és que l'equip funcioni.

Pos re, ens veiem dilluns, tots ben macos per fer la foto amb la copa!

Fink ha dit...

Això estaria perfecte.
Però... posem per cas:
Si algú fos tant poderós físicament com per aguantar tot el partit sencer al màxim, estaria exemt de canviar~se?


http://odioestapelicula.blogspot.com/

Anònim ha dit...

estic d'acord am el marçal(la seva pregunta és mlt encertada) i la resposta kina es??¿?¿...jo opto per fer una rotació de canvis ja sigui am crono o el que sigui, però crec que és evident que no és el mateix jugar al mig del camp q jugar de defensa central (jo em canso mlt més al migcamp...)

bé, igualment, i si no hiha res de nou, demà ens veiem les cares!!!
jo he de sortir a la foto?¿?¿ no vaig jugar cap partit de la copa...

Anònim ha dit...

Ei gent avui no podré venir...
No és que em faci pal venir a aquestes hores...
Vagi bé el partit i a guanyar.
Ens veiem dilluns vinent.
salut
sergi

Álvaro ha dit...

Allà ens veiem nanus!

Anònim ha dit...

sergi, dilluns que ve tb és a les 11... Not podràs fer la foto amb la copa (no pateixis,el franki ocuparà el teu lloc, jaja)

Fins dp!

PD: tema canvis 3 cops m'he trobat amb això que ningú es cansa, ningú es canvia i ale, a la banqueta a passar l'estona. o realment es mira o es porta crono.

PD2: ja sabíem tots que l'agüero aquest només fotria al barça i als mandrils no els hi fotria ni una... Ho haveu vist, oi...