13 de nov. 2010

SHAOLIN SOCCER VS SITO'S BOYS

Desprès de la derrota de la setmana passada per 5-4 contra Herbora, ON SOLS VAM SER 6 JUGADORS DURANT TOT EL PARTIT, toca ja pensar en el proper partit.

Aquest serà el proper Dilluns dia 15/11/10 a les 22.05 contra Sito's Boys.

Desprès d ela nostra gran ratxa de derrotes, i del gran compromís mostrat la setmana passada, on de 11 que som sols 6 van venir a jugar, ja ens trobem on ens toca, ocupant l'última posició de la lligueta amb 3 tristos punts fruits d'una victòria, 1 empat i 4 derrotes.

Enfront tindrem el segon classificat amb 8 punts (3V-2E-1D)

Esperem que, aquesta vegada, tots 11 jugador diguem alguna cosa al respecte de si podem venir o sinó, per tal de tenir temps per buscar alternatives.

Crec que parlo en nom els 6 pringats de l'altre dia, si us dic la cara de tonto que se’m va quedar al veure que començàvem el partit sent 6 i que, en cap moment, apareixia ningú més per poder ser 7 al camp.

L'Hermes, ja fa molt que no diu res, però tots sabem que està acabant el projecte i que en breu es reincorporarà, el Franky, va ser l’únic que va avisar amb temps, el Pere va trucar minuts abans de que comencés el Partit dient que arribaria tard.... però no va arribar i el Marçal no se sap, va dir que venia i desprès no va venir i d'en Joel, millor no parlar, mai avisa ni diu res, en teoria perquè sinó diu res, acaba venint, però resulta que dilluns passat no va dir res i tampoc va venir.

Se perfectament que cada un de nosaltres pot tenir impediments variats que li obliguin a no poder venir un dilluns, es normal, però s'agrairia que s'avisés amb temps per poder buscar gent, o si se sap el mateix dilluns que no es pot venir, enviar un sms, un email, un post al blog, i tenir ni que siguin unes hores per buscar algú.

Així doncs, feu el favor de confirmar assistència per Dilluns.

9 comentaris:

oriol ha dit...

Lo de la setmana passada va ser d'escàndol.

Jo el que faria (I JA HO VAIG DIR A PRINCIPI DE TEMPORADA XO NINGÚ VA FOTRE'N CAS) és que si diumenge algú no ha dit res no es compta amb ell, es busca algú altre i punt. I si apareix al partit doncs no juga.

Perquè no pot ser el que va passar dilluns passat. Els que va ser-hi ho vam donar tot i ens vam fastidiar...

Ja som prou grandets per saber si podem venir o si no. Doncs s'avisa amb entel·lació i ja està! Aviam si, d'una punyetera vegada, comencem a guanyar partits. Que no tinc cap mena d'interès en jugar a 2ª divisió!!!
EQUIP, HEM DE TORNAR A SER UN EQUIP!!! HEM D'ESTAR TOTS A TOPE I DE PUTA MARE!!!

Ens veiem dilluns! Bon cap de setmana!

Oriol

Álvaro ha dit...

Vinc.

No perdré el temps comentant lo de la setmana.

Ciao.

FrAnKy ha dit...

prometo la meva presencia... em sap greu haver avisat el mateix dia d partit, xo no estava en condicions d jugar!!!

dma a tope companys!!!

Anònim ha dit...

Bona nit equip!!!

Dilluns torno!!!! I amb molta energia acumulada xo en baixa forma això si.

I ànims, que recuperarem la bona ratxa!!!!

Per cert, torno com a arquitecte!

Fins demà!!

Hermes

Jandro ha dit...

Bon dia a tohom!! Jo vinc!! Encara que jo no fallo, per la proxima setmana contestare al blog diumenge.
Veig que de moment som pocs, si necessitem gent jo puc portar-ne. A partir d'ara anire directament al camp a escalfar.
Fins aquesta nit!

Anònim ha dit...

Em sap greu senyors xo avui no puc venir.
Encara tinc dolor al peu del dilluns passat. Vagi be el partit d avui.
Sergi

Anònim ha dit...

A- Avui vinc.
B- Com dirien els del 'corazon': Por alusiones.
- Ho sento x lo del dilluns passat, havia confirmat asistencia i no vaig venir.
- No vaig venir xq estava currant (ja m'hagues agradat poder venir en comptes de que em donguin pel cul a la feina).
- No tothom té feines/dedicacions/vides que permetin planificar amb fiabilitat total l'assistencia als partits. En el meu cas va anar sortit una merda darrera l'altra, no planificable, de les 7 de la tarda fins les 9 que vaig sortir de la feina.
- De totes maneres comparteixo que es una merda haver de jugar 6 tot un partit i que ultimament no estem tot lo implicats q segurament caldria.

C-Avui hem de guanyar.

Pere.

Anònim ha dit...

Només comentar dos cosetes:

Jo el penultim partit que varem jugar el dia 7 ja vaig dir que no podria venir el següent partit que marxava fora durant una setmana. Però si la gent despres no sen recordà ja no es el meu problema.

I si podria contestar cada setmana el bloc o els mails o el que volgueu però considero que si vinc ja no tenim que confirmar res sino que es la gent que no be la que hauria de notificaro. I em sembla que sempre ho e fet aixi menys aquesta vegada que vaig avisar el partit avans.

Informats esteu tots i això de remacar els casos particulars de cada personatge via internet ho trovo una mica dessajustat perque les coses es parlen directament.

Moltes gràcies i ens veiem aquesta nit.

Joel

Martí ha dit...

A veure, jo també em vaig cabrejar la setmana passada, però el que no podem fer és començar amb acusacions personals, i menys per aquí, com diu el Joel.

La gent ja s'ha disculpat, o ha explicat les seves raons. El cas és que no es torni a repetir i ja està...

Tota la resta, al vestuari.

Ale fins després!