12 de febr. 2011

JORNADA MARATONIANA

Bones a tots,

Desprès de perdre 1-2 la setmana passada ens juguem el ser o no ser a primera divisió el proper dilluns dia 14/02/11 amb una maratoniana sessió de 2 partits; a les 21.10 contra Pioners (2ons classificats amb 10V- 1E- 3D). i a les 22.05 contra Pentagono Sesual( actuals cuers d la lligueta amb 5 punts (1V-3E-10D).

Amb aquesta gent vam perdre 4-3 i empatar 4-4 respectivament.

Equip

Punts

PJ

PG

PE

P

GF

GC

Money Records

27

15

13

1

1

80

26

Pioners

21

14

10

1

3

50

31

Sito´s Boys

18

15

6

6

3

49

42

4tres3.com

15

15

7

1

7

48

52

El Filósofo

15

15

6

3

6

50

53

Pollos Voladores

14

16

7

0

9

50

56

Shaolin Soccer

10

14

3

4

7

46

53

Herbora FC

9

16

3

3

10

47

76

Pentagono Sesual

5

14

1

3

10

28

59

Temes importants; vist lo vist i com que uns no volen parlar al començar el partit per no crear mal ambient i els altres marxen just acabar el partit sense passar-se pel vestidor, desisteixo de parlar del tema canvis,.... Tots sabem qui es canvia 2 cops o mes per partit i qui 1 cop i just abans de que s'acabi la primera part o es va arrastrant pel camp.

Tema econòmic i de nombre de jugadors; jo faria 10 fitxes que serien: Manu, Oriol, Alvaro, Joel, Marçal, Hermes, Pere, Franky, Jandro i Carlos.

A part, a partir del mes d'Abril ja podrem comptar amb el Martí i ja serem 11.

De moment i fins a l'Abril i també a partir de l'Abril, si necessitem gent aniria fent com fins ara i cridant a gent amb la novetat de que cada cop que vingui algú pagui 5€ ( 4€ per l'equip i 1€ per la seva fitxa provisional).

Jo he agafat el comprimís del Germà del Sergi que pot a qualsevol horari, el Benito que vindrà els 4 partits de les 20.15, el Josep que pot venir als partits de les 21.00 i les 22.00 i el Xavi Rimblas que pot venir als de les 22.00, i accepten pagar els 5€.

Jandro i Alvaro, sondegeu els vostres respectius amics que han anat venint i comenteu quans d'ells estarien disposats a pagar 5€ per partit.

Així doncs, al ser 11 al final ( si el Martí accepta) ABANS DEL 21 DE FEBRER M'HEU DE PAGAR 105.91€.

Si per contra el Martí no vol apuntar-se, haureu de pagar 116.50€ i llavors el Martí, cada cop que vingués hauria d'anar pagant 5€ per partit.

A part, el Carlos ha d'abonar 13€ de la seva fitxa per la segona lligueta i omplir un formulari que portaré Dilluns a part de decidir quin numero ol portar.

De cara a la sessió maratoniana del proper dilluns, i comptant que podem venir tots 10 jugadors, jo buscaria un parell de reforços o 3 a tot estirar i fer com 2 equips. Uns son titulars i juguen mes estona i els altres son la peça de recanvi que juguen menys estona, i desprès, al segon partit, es canvien les tornes.

Jo tinc el compromís del Josep i 'Oscar (germà del Sergi) que poden venir als 2 partits i el Xavi Rimblas estic l'espera.

Be doncs cal que al comentari del Blog parleu de 3 coses:

- Tema canvis

- Tema diners

- Tema nº de jugadors per Dilluns i lo de fer 2 equips.

I sobretot, Confirmeu assistència per Dilluns.

Fins Dilluns.

20 comentaris:

Álvaro ha dit...

Jo vinc!

Tema gent, no crec just fer pagar 5€ a la gent que ve a donar-nos un cop de mà. Ja ho fèiem fa anys i no m'agradava el sistema. Si no recordo malament Hermes, Jandro, Carlos i Martí estaven d'acord amb que l'Albert compartis fitxa amb el Martí. Que creu la resta de l'equip? Perquè crec que si ja és difícil fer venir a gent a jugar un partit a les 11, encara ho serà més si diem que han de venir i a sobre pagar 5€. D'aquesta mandra tots seguim pagant menys i tenim una persona fixa per quan vingui el Marti i estiguem en quadro.

Ja direu.

FrAnKy ha dit...

jo vinc segur!!! el retorno del 10 defensiu ja és aqui!!! jejejejeje

aviam, tema fitxes, estic d'acord en q comparteixin fitxa el marti i l'albert, i lo dels 5 euros, perdoneu pero no ho acabo d'entendre(penso com l'alvaro, ja q venen no els hi farem pagar 4 euros x ajudar-nos no?¿? casi els hi hauriem d pagar pq vinguessin a xutar la pilota ...)

la meva forma física ara mateix deu ser força ridicula, jo necessitaré canvis continus suposo, però estic a tope i totalment compromés amb l'equip i am tots els components!!!

tema dutxa, segueixo pensant q tots aquells q es piren dsprs dl partit sense dutxar-se, son uns autentics marranos!!! perdoneu, pero algu ho havia de dir!!! jejejeje

per cert manuel, crec q ahir vaig fer el pagament, ja m'ho diras ...

TINC MONO DE FUTBOL!!!!

SALUT I PELES!!!

oriol ha dit...

Hola què tal! Aviam, anem per parts.

-Dilluns vinc!

-Si només baixen dos de categoria fem el que fem estem salvats, ja que els que estan per sota nostra ja han jugat tots els partits. Si fos aquest cas jo em pendria els dos partits com de compromís d'equip i bona manera de preparar-se per la segona temporada, provant de jugar amb 2 darrera i no 3 i probant algun q altre canvi més. SEMPRE anant a guanyar-los tots dos, òbviament!!!!
Si baixen hem de guanyar els 2 partits sigui com sigui!!!!!!!!!!

-Tema fitxes jo el que faria és que Albert vagi pagant cada partit que juga, i quan vingui el Martí pagui el que queda. I així els dos han pagat i cap problema.

-Tema diners, Manel el dilluns a veure si tothom vol q Martí i Albert comparteixin fitxa. En aquest cas divideix entre 11, els 10 que estem a l'equip et paguem i l'11ª fitxa te la paguen setmanalment Albert i MArtí quan estigui aquí.

-Tot i que no sé a què ve lo de la dutxa, Franqui tens tota la raó, tots els que pireu sou uns porcs!

-tema canvis ja vai fotre parrafada fa dos i setmana passada i no hase falta desir nada más!

-fer dos equips diferents... Bufff, depenent dels qui siguism ja vorem. A mi m'agrada la idea q surtin dos setets diferents a cada partit i dp ens anem canviant. Ho decidim dilluns.

-i si falta gent ja m'està bé que vingui Òscar (qwue s'estalvia fitxa
) o amics de Manel.
Ah, i si aconseguim que els que vinguin paguin 5 eurus "seria el rècord guinesh"

Ale gent, dilluns a topeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Per cert, aviam Joel si els de l'espanyol feu alguna cosa amb el Madrid, o com sempre us baixeu els pantalons!

manurr ha dit...

Entenc que antigament el sistema no funciones, ja que ningu treballava, pero ara ja tots treballem, si es vol venir s'ha de pgar crec jo, pero bueno farem el que digui la majoria, nomes faltaria, i sobre lo del alberto, si voleu que comparteixin fitxa, pero que passarà quan torni el Marti? L'alberto se n'anirà?
Jo tb faria com diu l'oriol i que pagui 5€ per partit, com la resta d'ajudes.

manurr ha dit...

I lo dels 2 equips es ven facils, cal que siguiem 14 jugadors; i cada un te la seva parella. En un partit n'hi han 7 que juguen i els altres 7 estan per quan el titual està mort, i quan ja es troba be es tornen a canviar. I en el segon partit al reves, surt de titular l'altre i quane s cansa entra el que havia estat titular al 1er partit.

Álvaro ha dit...

Si comparteixen fitxa l'Albert paga una meitat de cop i el Marti paga l'altra.

Jandro ha dit...

A veure, poc a poc.

1. Dilluns vinc a jugar el dos partits.

2. La idea de la fitxa partida em sembla genial, els 105 euros es reparteixen entre els dos (Albert i Martí) o l'Albert paga els 105 i quan el Martí es recuperi que li pagui a l'Albert els partits que quedin. (s'enten aquesta segona opció?, sino l'explico dilluns.

3. Ho sento pero no estic gens d'acord en fer pagar a la gent que ve a ajudar quan tenim problemes de gent. La idea es jugar els de l'equip i si falta algú es crida, com a favor, a un amic. La idea es que no haguessim de trucar mai a ningú que no fos de l'equip. Aquesta temporada ha sigut molt estranya amb multitud de lesions, que espero i desitjo no es torni a repetir.

4. Tema canvis, torno a dir el mateix, arribem tots una mica mes aviat al partit i ho comentem!! Franky..algú ho havia de dir i si soc un guarro!!

5. Dilluns 14 persones em sembla una passada! Jo sincerament faria 10(o 11) persones i canviaria mes sovint. Si ja tenim problemes de canvis...amb 14 acabem a cops de puny!

6. Toma rollo! A ver quien ha llegado a leer hasta aqui jajaja.

Si voleu que porti algu aviseu.

Fins demà.

manurr ha dit...

JO lo de pagara a mitjes ja ho entenc

el prpoblema es saber que fara l'alberto un cop torni el marti. Se n'anirà sense mes?

Álvaro ha dit...

El tindrem a la recàmara per quan falli gent (perquè sempre falla gent).

manurr ha dit...

OK.

benu que acabi d'opinar la gent, pero el que queda clar es que si dividem entre 11 son 105.91€.

A veure quanta gent paga d'avui al dia 21/02/11 que s'inicia la segona lliga.

manurr ha dit...

Seràn 105.91€ pel Manu, Oriol, Alvaro, Franky, Pere, Jandro, Joel, Hemes

Carlos ha de pagar: 105.91€ +13€ de la seva fitxa (118.91€)

Alberto 52.96€ +13€ de la seva fitxa (65.96€)

Martí: 52.96€

Marçal: 105.91€ +109.09€+42.08€ (257.08€)

Pere ha dit...

Hola,

a - demà vinc als dos partits.

b - voto x no fer pagar als espontaneos, ens venen a tirar un cbles i frer-los pagar no em sembla b.

c - Canvis. Sincerament crec en l'autogestió sense histories rares, q tothom sigui conscient d qnt juga un mateix i qn juga la resta.

Fins dema!

Pere

Anònim ha dit...

Bona nit!

a - Demà no puc vindre, encara vaig amb crosses, i tampoc puc dir-vos quan em falta x reaparèixer, ja us aniré informant.

b - Jo tb voto xq Alberto i Martí comparteixin fitxa, ells ja sabran organitzar-se bé tema partits i peles, i a més, quan el Martí torni tindrem un jugador més amb fitxa. I no caldrà fer pagar als fitxatges, la qual cosa no em semblaria bé.

c - I tema canvis fem-ho com ho fèiem abans, es demana als que estan al camp i portin més estona que es canviin i ja està.

Sort demà!

Hermes

Anònim ha dit...

Jo encara no se si podre venir!!!

Estic amb el peu una mica chungo i epen com ho vegi aquesta tarda vindre peró no aseguro res.

Ens veiem!!!

Joel

Fink ha dit...

Jo vinc avui.
I possiblement no m'apunti a la segona lliga, després ho parlem, ok?

manurr ha dit...

De moment som 7: Manu, Oriol, Alvaro, Franky, Pere, Jandro i MArçal.

Carlos i Alberto venen avui Alvaro?

Si venen som 9. Quans voleu ser ?

10? 11? 12?

Jo tinc a la recamera l?oscar (el germà del sergi) el Josep i l'Enric, Aixi que ja direu, de moment no he avisat a ningun dels 3.

FrAnKy ha dit...

jo al germa del sergi el faria venir si o si ... i avui si qua hauriem de ser 10 o 11 segurs!!!

he dit!!! si plou ja serà una jornada maratoniana i d'obstacles!!! jajajajaja

Anònim ha dit...

Jo vindre finalment peró no se si podre jugar molt o poc depen del peu!!!

Ens veiem!

Joel

Álvaro ha dit...

Avisa l'Oscar. El Carlos ve. Així que serem 10. He avisat l'Albert però no m'ha dit res. Si vols avisa a algú o li dic al Jandro.

manurr ha dit...

Resum Final:

Manu, Oriol, Alvaro, Franky, Pere, Jandro, Joel i Carlos venen segur.
El MArçal A hores d'ara no sap si pot venir o no.
L'Oscar només pot venir al segon partit.
El Josep no ve.

Que fem? busquem més gent? Jo puc trucar a l'enric i el jandro pot avisar a algú?