5 de febr. 2011

Shaolin Soccer Vs 4tres3.com

Bones a tots,

Desprès de la tangana amb derrota inclosa de la setmana passada contra els desgraciats de Money record toca ja pensar tant en el proper partit com en la segona lligueta que, a tot estirar, començarà passat el 14/02/11; moment en el qual, haurem d'abonar novament 1165€.

De moment, ja he hagut d'abonar 365€ per fer la reserva per la segona lligueta.

Desprès del que vau dir al blog la setmana passada, i si no em fallen els càlculs serem 10 jugadors: Manel, Oriol, Hermes, Pere, Franky, Alvaro, Joel, Jandro, Marçal i Carlos. (nota:EL CARLOS HA DE PAGAR-SE 13€ MES EN CONECPTE DE LA SEVA FITXA)

El Marti no se si comptar-lo o no ja que fins l'Abril NO podria jugar, però entenc que per un més de baixa hauria de pagar com tots. Però bueno intentaré parlar amb ell i Dilluns us dic que decideix.

Per cert , de cara a la segona lligueta, jugador extern que vingui, haura de pagar 5€ 4 per l'equip i 1 per la seva fitxa.

Llavors, ABANS DEL 14 DE FEBRER M'HEU DE PAGAR 116.50€ SI AL FINAL NO COMPTEM AMB EL MARTI O 105.91€ SI COMPTEM AMB ELL. No comeneceu a pagar fins Dimarts , moment en el qual decidirem si som 10 o 11 fitxes.

PER CERT, RECORDEU QUE EL PROPER 14/02/2011TENIM 2 PARTITS, UN A LES 21.10 I UN ALTRE A LES 22.05. NO SEMBLA PAS QUE ENS HO CANVIIN AIXÍ QUE AMB ELS 10 QUE SOM NO EN TENIM NI PER COMENÇAR I JA HE BUSCAT A 2 JUGADORS, XAVI RIMBLAS I JOSEP PERQUÉ VINGUIN A JUGAR.

La idea, sinó us sembla malament seria de fer 2 equips de 6 i que cada equip jugui a tope el seu partit.

Per cert, recordeu que juguem aquest Dilluns dia 07/02/11 a les 21.10 (Hermes i Joel Sancionats amb 2 i 1 partit respectivament) contra 4tres3.com que son 5ens amb 13 punts (6V-1E-7D) m’entres que nosaltres som 7ens amb 10 punts (3V-4E-6D). A l'anada vam perdre-hi 3-4.

Confirmeu assistència per Dilluns i per cert: de bon rollo però JOEL I ALVARO FEU EL FAVIOR DE CANVIAR-VOS MES SOVINT QUE DESPRÈS RESULTA QUE, RADERA MEU, SOU ELS QUE MES MINUTS JUGUEU I PAGUEU COM TOTS. ( Que desprès se m'acusa de no dir les coses a la cara).

Fins Dilluns.

16 comentaris:

oriol ha dit...

Aviam, nem per parts.

en primer lloc dilluns Manel ens confirmes si serem 10 o 11 per pagar una cosa o una altra.

segon, la segona lliga comença d'aquí 3 setmanes i per mi ok ser 10. Si falta algú es busca reforç i més endavant Martí ja vindrà a jugar i agafar el ritme.

tecer lo de jugar dos equips diferents... home, es pot fer, però pels canvis com anirà la cosa? Perquè a cada partit hi ha un 7 inicial diferent i anar fent canvis? Nose millor en parlem dilluns.

i per últim lo dels canvis. Quants anys fa que juguem, 7 i pico¿? I mai hem arreclat res... Al final farem un llibre, jaja.
Aviam, podeu estar d'acord o no, xo entenc com bé diu el Manel que tothom paga el mateix i, si més no, ens hauríem de distribuir-ho millor, estiguem cansats o no.
Entenc que hi hagi gent com jo que tenim la forma en un estat lamentable i ens cansem més aviat i ens canviem 2 vegades al partit. També entenc que hi hagi qui aguanta més al camp, com puguin ser Joel o Álvaro, o qui sigui, és igual.
Però el que no pot ser és que quan estem a la banqueta alguns ens hi passem 15 minuts, o que per molt que aguantem no ens canviem gairebé mai. Que, en aquest cas, Marçal i jo podríem tenir una "llotja especial" a la banqueta...

En fi, que prosperi com quasi sempre el bon rotllo i aviam si juguem bé i guanyem, que guanyant un dels 3 partits que ens queden ens salvem, i jo prefereixo q sigui dilluns, així la setmana següent ens prenem més amb calma els dos partits seguits que jugarem...

VA GENT ÒSTIA, A TOPEEE!!!!!!!!!!!!!!

Per cert, Hermes 2 partits de sanció (aquest dilluns i el primer partit de la setmana q ve) i Joel 1 (per acumulació de targetes).

Fins dilluns! (confirmo assistència)

Álvaro ha dit...

Aniré per parts:

1) Tema dilluns: Vinc.

2) Tema fitxes: Jo entenc que el Martí, tot i venir a l'Abril, no podrà forçar de veritat fins al Maig o així. El meu amic Prior es volia apuntar també, però ja m'ha dit que no podria venir a tots els partits. Així que proposo que comparteixin fitxa i així, quan ens falti gent, l'Albert podria venir sense fer-se una provisional. Com ho veieu?

3) Tema dilluns 2 partits: S'hauria de fer entendre a aquesta gent que no es poden jugar 2 partits consecutius. Jo es que no entenc com collons fan els calendaris...

4) Tema canvis (i parlant del meu cas exclusivament): Manu, com sempre, llences la pedra i amagues la mà. Ja ho vas fer a la copa amb l'Hermes, criticant-li el fet de jugar-la amb un altre equip. Aquestes coses es diuen a la cara (i no, el blog no ho considero a la cara).

Que jo recordi (i tret del famós partit que erem 6 i que molta gent no va venir ni AVISAR) jo em canvio un mínim d'un cop per partit. Ara bé, l'estona que estic a la banqueta ja no depén de mi, perque de la mateixa manera que he estat 10 minuts esperant, també he fet un canvi simbólic perque als 3 minuts algú demana canvi. A més, d'on treus que soc el 2on o 3er en jugar més minuts? Portes un control en una llibreta?? Abans d'acusar hauries de treure proves i, sobretot, fer-ho a la cara (tot i que aixó ja sembla més complicat...).

Jo seguiré fent els canvis igual, de la mateixa manera que seguiré jugant al 7 inicial, perque no trobo just que arribant 10 o 15 minuts abans de començar el partit i escalfant (cosa que fem 3 a l'equip!!!!) hagi de començar a la banqueta en detriment del que arriba amb el partit a punt de començar.

I ja que et poses a censurar coses, podries censurar l'actitud de la gent que ve a jugar el partit per fer 2 curses i prou i que després es veu com "deambulan" pel camp. Aixó sí que és preocupant de debó.

Primer apren a dir les coses a la cara. Després, censura.

Fins demà nanus!

manurr ha dit...

MIra alvaro, ja li vaig dir les coses a la cara al joel i si vols, aquest dilluns te les dic a tu si fa falta.

Despres de Jio i el Joel ets qui mes jugues i punt!

si t'agra be i sino t'aguantes !

Sembla que quan us diuen quelcom que no us agrada rabieu la tira...

Jo no apuntaria al prior, amb 10 ja fem

Álvaro ha dit...

El problema no és que la gent rabii no. El problema està en que tornes a cometre l'error de dir les coses al blog. Si al Joel li has dit a la cara perfecte. Però a mi no. Així que t'esperes i en parlem demà al camp (si arribes abans de que comenci el partit, es clar).

manurr ha dit...

No et preokupis Alvaro que ja t'ho diré a la cara dilluns.

El joel es queixaba de que no donava noms, tu de que no t'ho diuen a la cara.

Jo em queixo de que desprès de mi, sous els que mes minuts juggueu i els que menys minuts esteu a la banqueta.

FrAnKy ha dit...

PRIMER DE TOT DEMANO PAU!!!!!!!!
que és tot aquest rebombori?¿?¿ estic unes setmanes sense venir i la que es lia mare meva ...

sense que servexi de precedent, estic d'acord amb l'alvaro, les coses es diuen a la cara, i quan abans millor, sino s'arriba a akst punt i aixi no anem enlloc!!! pq tots podeu tenir rao, xo s'ha d'intentar no arribar fins aqui!!!

i lo dels minuts jugats ... sense comentaris!!

jo crec q tinc el peu be, pero dma em fan una radiografia, més q res per descartar coses rares!!

ANIMS I AVIAT EM TORNO A UNIR AL GRUP!!!!!

Jandro ha dit...

K buen ambiente!! Viva el buen rollo!!

Yo no voy a opinar del tema de los cambios, ya opine el otro día.
Confirmo asistencia para mañana.

Em sembla bona idea el que ha dit l'Alvaro, si el seu amic está disposat a anar-se a mitja temporada.

Jo dilluns de la setmana vinent no faria dos equips, portem a mes gent i juguem tots dos partits. Si algu creu que no pot aguantar el segon doncs no cal que jugui per exemple. Jo molts dijous jugo dos partits així que jo no tindré problemes en jugar el dos.

Una idea es: juguem el primer partit 8 jugadors i en el segon que vinguin amics i que juguin mes estona...es una idea, demà ho parlem.

Fins demà! Per cert, si demà s'ha de discutir, arribem aviat, no vull que passi com la setmana passada k va començar el partit i estavem discutint. Vinga senyors k si hi ha divisions en el vestuari no es pot guanyar.

manurr ha dit...

De moment som jo, l'oriol, l'alvaro i el jandro.... per futbol sala està be pero per futbol 7 no podem ni jugar.

que se sap d'hermes, pere, marçal i carlos?

joel i Franky no poden i Marti i Sergi segueixent lesionats.

serem prous?

oriol ha dit...

aviam, fem el favor de parlar TOTS després del partit, encara que siguin 5 minuts!
i en més de barallar-se, ens diem les coses bé, discrepant o no, però diem el que s'hagi de dir i bé, que ja som prou grandets, i seguim jugant a futbol (o intentan-ho) que ja portem masses anys com per barallar-nos coi.

oriol ha dit...

(per cert, Manel l'Hermes no ve, recordeu, 2 partits de sanció i 1 pel Joel)

al carlos se li hauria de dir quelcom d'aquest blog, i pere i marçal acostumen a respondre demà

crec q serem 7, a no ser que algú pugui portar algú puntual.

demà, a part de tot el que ens haguem de dir (com he dit a l'anterior post) parlem tb sobre com jugarem els dos partits que aquells imbècils ens han posat junts i no ens volen treure, sobre si Martí i albert comparteixen fitxa, i sobre diners que hem de pagar dimarts!

bona nit.

Jandro ha dit...

Mi movil es el 639 91 52 02, si necesitamos gente avisarme con tiempo y decirme cuantos necesitamos. Puedo traer a 1, a 2, incluso a 3. Ya direis, un abrazo

PD: no tornare a mirar el blog, per això posso el mobil.

Carles ha dit...

Bon dia

Jo vinc

Tema cambis, i encara que soc nou crec que em de se concients de que tothom s'ha de cambiar, i que s'ha de fer una ronda o aprofitar la mitja part. Ara com ve diu l'alvaro el temps fora dependra de si algu esta cansat

Sobre el tema d eles fiches em sembla be que le Prior i el marti comparteixin fitxa.

Álvaro ha dit...

Hermes està sancionat i lesionat. Té per un mes o així..

Marçal?? Pere??

manurr ha dit...

envio sms a pere i marçal i germà sergi

aniré informant

Anònim ha dit...

Bona tarda guapos!!!!

Com molt bé diu el Solé, hi hagi pau!!! Ja som tots grandets per parlar les coses amb calma, així que segur que ho podeu solucionar tot aquesta nit. Jo opto perquè Albert i Martí s'apuntin i comparteixin fitxa, si algun dia som masses estic convençut que l'Albert no possarà ninguna pega a jugar menys, però tots sabem que tal i com va sempre les convocatòries, passarà molt poques vegades que siguem més de 9.

Dit això, us anuncio, als que encara no ho saben, que tinc un esguinç de grau 2 i que en tinc per dues setmanes més com a mínim, així que haureu d'anar a tope per poder compensar.

Vinga tots, foteu-li canya que son rivals directes!!!!

Joel està avisat i no vindrà.

Fins aviat!

Hermes

Martí ha dit...

Hola gent,

Em sembla bé compartir fitxa amb l'Albert! Em sembla recordar que vem néixer el mateix dia, o sigui que raó de més perquè sigui una bona solució, jeje.

Respecte tot el follón (que he llegit per sobre), tindria coses a dir que em guardo, però veig alguna que altra contradicció en el concepte "dir les coses a la cara".

En tot cas, em sumo a la petició del Franky. Cal que ens posem així? Això s'arregla si tots volem que s'arregli i som conciliadors; si volem bronca, n'hi haurà. No costa tant, si ho penseu...

Ale, ara a guanyar i a callar.