18 de juny 2011

COMENÇA LA COPA

Bones a tots,

Un any més, tot i que cada cop es més aviat, torna la COPA DEL JULIOL.

Ahir em van trucar els del Catalonia Sports per comunicar-me que enguany, comencem a jugar aquets proper Dimecres dia 22-06-
11 a les 22.05.MOLTA ATENCIÓ JA QUE JUGUEM A LES INSTALACIONS DE L'ESCOLA SANT IGNASI.A mi em van dir que entréssim per dalt a través del C/GENERAL VIVES Nº 25-28. Tot i que a la web del Catalonia Sports posa C/Carrasco i Formiguera, 32, que es just l'entrada per baix.Al final, segons el que vau comentar serem 8 jugadors fixes: manu, albert, carles, franky, alvaro, marti, benito i oscar. Cada un de vosaltres heu de pagar 32.44€ ( Alvaro-Albert-Franky tinc 13€ vostres així que si voleu feu transferència o porteu nomes 19.44€.Benito recorda que has de pagar 13€ de més per la teva fitxa.A part tindrem l'aportació de l'Oriol per 2 partits ( i per tant només ha de pagar 16.22€) i l'aparició esporàdica del Marçal quan veiem que anem curts de gent.De moment, per aquesta setmana, l'oscar m'ha comentat que te el menisc inflat i que NO podrà venir, per tant ja he quedat amb el Marçal perquè el substitueixi i segurament, quan l'Oriol falli ja que marxa de colònies, també vindrà a ajudar.Res mes, intenteu fer el pagament el més aviat possible ja que jo Dimecres he de portar els 292€.Ens veiem aquest dimecres. Intentem ser puntuals ja que son instal·lacions noves i no les coneixem. Fins Dimecres !

8 comentaris:

FrAnKy ha dit...

vinc!!! et faig la transferencia dema manuel!!!

Albert P. ha dit...

Jo aquesta setmana no vindré, que el dia 22 és el meu aniversari (i el del Martí si no recordo malament :P) i tindré soparet de família i/o de parella 100% segur :)

Et faré la transferència durant aquests dies ;)

Una abraçada i sort!!

oriol ha dit...

Iep!

Si, jo vindré als dos primers partits pq ja vaig dir q estic fora del 3 al 15 de juliol.
Si anem passant rondes em re-incorporaré a partir del 16 de juliol i aniré pagant partit a partit.

Bon diumenge!

Jandro ha dit...

Hola! Com sabeu jo vaig dir que no jugava la copa perquè estaré a Anglaterra però marxo el dia 1 de juliol així que si necessiteu algú per dimecres jo estaré encantat de venir a ajudar.

Per cert, la meva recomanació es que aneu per dalt que es on estan els camps de futbol. Si aneu per carrasco i formiguera teniu un bon tros. (Soc ex-alumne del Sant Ignasi)

Per cert, si aneu en cotxe aneu amb temps, no es fàcil aparcar!!

Una abraçada!

Martí ha dit...

Ostia, m'ha pillat desprevingut això de que comenci ja... en efecte, com diu l'Albert, el 22 és el meu aniversari també i tenia planejat fer algo.

A veure si podem trobar gent. Si no, doncs ja ho trobaríem...

manurr ha dit...

Home doncs estaria be que vingui el JAndro de moment aquest diemcres vist el panorama no? li fem pagar 8€ i punt xD

Per cert no hi ha lloc per aparcar a dins del sant ignasi?

Jandro tu que ho coneixes... il.lustra'ns.

manurr ha dit...

vaja la cosa no pinta massa be.... on es la resta de gent? de moment som el Franky, Manu, Oriol, Benito, Carlos, Jandro i Marçal.

Alberto i Oscar no poden.

Marti al final que faràs i de l'Alvaro algu sap quelcom?

A veure si demà es defineix tot pero no pinta massa be...

Anònim ha dit...

Sorry gent, però aquesta setmana ha sigut un caos absolut a la feina. Demà vinc. Manu, a veure si et puc pagar demà.

Álvaro