3 de set. 2011

PAGAMENT EFECTUAT, CONVOCATORIES, TEMA DINERS, DINAR A CONESA I TEMA CANVIS

Primer de tot felicitar-vos a tots ja que heu contestat dins el termini que us havia demanat i això es sempre d'agrair.

Al final vaig anar ahir a la UB a fer el pagament del dipòsit i les 12 fitxes del que ens apuntem ja que, pel que s'ha comentat, es prefereix ser 12 i fer convocatòries de 10 que no pas ser 10 per antiguitat.

Em van confirmar que jugarem a les ESCOLES PIES, que començarem el Dilluns dia 12/09/11 i que serà una lligueta amb 9 equips i que per tant hi hauran 16 partits en joc.

1- TEMA CONVOCATORIES

Tenint en compte que haurem de funcionar per convocatòries, jo llenço la següent proposta que podríem debatre aquests dies i acabar de perfilar el dia 12/09/11, el qual agrairia que quedéssim tots 1 hora abans per parlar-ho amb calma.

Es tracta de deixar predefinits qui descansa cada jornada d'inici de forma aleatòria sense tenir en compte horaris de partit ( ja que sinó tothom voldrà faltar quan plou o quan juguem a les 23.00)amb una taula com la següent:

JORNADA1

JORNADA2

JORNADA3

JORNADA4






1

4

7

TOTS

2

5

8

CONVOCATS

MANU

MARÇAL

PERE


ALBERTO

CARLOS

ORIOL

JORNADA5

JORNADA6

JORNADA7

JORNADA8





9

13

20

8

10

19

77

1

SERGI

JOEL

JANDRO

ORIOL

FRANKY

MARTI

ALVARO

MANU

JORNADA9

JORNADA10

JORNADA11

JORNADA12





10

2

19

5

13

4

7

20

FRANKY

ALBERTO

MARTI

CARLOS

JOEL

MARÇAL

PERE

JANDRO

JORNADA13

JORNADA14

JORNADA15

JORNADA16





77




9

EN FUNCIO DE QUI HA

TOTS

ALVARO

VINGUT MES O MENYS

CONVOCATS

SERGI




D'aquesta manera tindríem prefixat qui descansa i qui no. Evidentment si algú ha de fallar en una jornada en la que no li tocava descansar, pues entraria un dels que descansa pel seu lloc i si aquest que falla encara no ha descansat, se li podria canviar per un altre dia.

Les darreres jornades, hauríem de decidir si venen a jugar aquells que sempre han complert amb l'equip i han fallat menys o si per contra venen a jugar aquells que han fallat més dies, ja que tots paguem per igual i hem de jugar mes o menys el mateixos partits.

Això, exigirà un control rigorós que intentaré portar a terme el més be que pugui però també vol dir que hem de ser conscients que es important avisar cada setmana si es ve o no.

2. TEMA DINERS

Be doncs, canviant de tema, agrairia que, el més aviat possible, i si pot ser abans del dia 12-09-11, anéssiu pagant els 114.67€ que te de cost la primera lligueta i la fitxa de cada un.

Al email teniu el nº de compte.

3- DINAR A CONESA

Tal com ha dit el Franky en el Blog, el dinar serà el dissabte 17 de setembre a Conesa (Conca de Barberà) a una hora amb cotxe de BCN, (A-2 direcció Lleida sortint a LA PANADELLA) . Ell també agrairia que li anéssiu confirmant qui ve i qui no.

4- TEMA CANVIS

No calen certs comentaris però bueno, tots ja som grandets i ho hem parlat en infinitats de vegades, serem 10 per partit com a màxim així que espero i desitjo que la gent sigui conscient dels canvis i sigui solidària amb la resta de companys, no crec que faci falta portar un cronòmetre....

5- HORARI DEL PARTIT

Comencem amb un bon horari, a les 23.00 a les Escoles Pies. RECORDEU QUE HEM QUEDAT TOTS A LES 22.00

Bona Setmana a tots i aneu pagant !

16 comentaris:

Albert P. ha dit...

Hola Manu!

Primer de tot, merci per l'esforç i la organització, t'ho estàs treballant un munt. Dit això:

1- Convocatòries: Totalment d'acord.
2- Quan ho tanquem tot plegat i sempre abans del dia comentat, t'ho ingresso.
3- Jo no podré venir, els caps de setmana de Setembre els tinc tots KO :(
4- Totalment d'acord. Jo suggereixo demanar els canvis directament i en la posició que es vulgui jugar; al nostre equip anterior ho fèiem i funcionava molt bé sempre que tothom s'ho prengui bé i tothom canvïi quan se'l avisa.

Una abraçada!

oriol ha dit...

molt bé manel, bona parrafada i tot bén clar i català!

matisant que també vaig venir a pagar, anem per parts:

1.- em sembla bé posar una taula (aquesta mateixa q has fet, manel, per exemple) perquè és lo més pràctic i la gent sabrà quan no ha de venir.

Però ull, si algun dia algú no pot venir s'ho intenta canviar per algú altre i cap problema, però per aquesta mateixa regla de 3, si algú que no juga una setmana ha d'anar a jugar perquè falta gent i passa com sempre que no s'ha avista, entenc que aquest no perd jornada de descans i no ha de canviar res amb ningú.

2.- Manel, demà jat portaré els quartos.

3.- Franki, conta amb mi x anar a Conesa, però depenent de l'hora del Barça-Osasuna (sempre i quan es jugui dissabte) marxaria més aviat o més tard per arribar bé al camp.

4.- tema canvis, vista la situació i la crispació que s'està generant, jo optaria JA pel cronòmetre.
Perquè si volem canvis equitatius, és igual si un aguanta més o menys (pel que denoto dels comentaris), així que cronòmetre en mà i quan toqui canvi doncs es canvia i no hi haurà més discussions.
Clar que m'agradaria que la gent es canviés quan no pogués més, o que ho demanés realment quan toca, i també va bé que des de fora es vagi avisant i des de dintre rebre crits de "canvi", però si no passa això docns a jugar així.
Jo no sóc d'aquest parer, xo si voleu q es faci així endavant.

5.- Genial de poder jugar a un camp gran i decent!!! Trobarem a faltar el kit mèdic però, XD

apa, fins dilluns 12 que, cèrtament, quedem una hora abans del partit i aclarim lo de les convocatòries i "altres" temes!

Vagi rebé!

Oriol

Martí ha dit...

Primer que res, gràcies Manu per la currada i el temps que hi dediques!

Ara bé, ho sento però a mi no em convenç gens això de les convocatòries. El comentari de l'Oriol en el primer punt explica el per què. Tenint en compte que rarament ens trobem amb que tothom pot venir a tots els partits (quants cops va passar l'any passat?), començaria a haver-hi canvis en les convocatòries, "et canvio aquest dia per l'altre", "jo vaig venir l'últim q no em tocava, però aquest que em toca resulta que m'haig de quedar fora", "jo porto menys partits jugats que la resta", "no em tocava venir, però al final hi ha una baixa i ara ja tenia altres plans fets"...

Digueu-me pessimista, però sabeu que serà així, i jo veig aquí un merder de collons. Com ja vaig dir, passo d'estar cada pre-partit amb problemes d'aquests. Per tant, jo crec que es pot fer progressivament: el primer dia que siguem 12, comencem a fer lo dels dos descartats i a partir d'aquí ens anem turnant cada partit que torni a passar.

Això sí, llavors és veritat que és essencial que tothom confirmi assistència durant el finde.

Lo de Conesa, estic pendent de si aquell finde jugo un torneig de futbol 7, si no fos així, m'apunto!

Tema canvis, s'ha parlat mil cops i és un tema de solidaritat entre tots, però també hi ha variables a tenir en compte. Si hi ha gent arrossegant-se pel camp i tres de frescos a la banqueta, no hi ha cronòmetres que valguin. Crec que és millor parlar-ho in situ.

Perdó per la discòrdia, però espero que veieu el meu punt de vista.

FrAnKy ha dit...

aviam...
manu, ets un crack, la planificacio aquesta es molt bona, ara nomes falta que la gent sigui responsable i la implicacio per part de tots sigui maxima!!!!! entenc que el marti tingui dubtes, jo tb els tinc, pero ho hem de provar, i la primera lligueta podria ser una prova de foc...

canvis, lo del crono no ho veig gens clar, pero podria ser una bona opcio pq tothom jugui igual, tot i q entenc la opinio del marti, hiha variables duran el partit q s'han de valorar, com el cansament i la frescura de cadascun...

tema diners, els ingresso aksta setmana manuel!!

conesa, es pot canviar el dia per la setmana següent si hiha molta gent q no pugui venir i si el barça juga dissabte tarda... a mi em van be els dos findes.

FrAnKy ha dit...

NOIS, IMPOSSIBLE FER EL DINAR EL DISSABTE 17, MOTIUS DE PARELLA!!!

proposaré un altre dia, en parlem el dilluns 12!! x cert, falta molta gent per comentar...

Anònim ha dit...

Per parts:

1- Bina taula Manu! T'ho has currat, però crec que tu no hauries de descansar (ets el porter). Això si, a mi com al Marti, no em convenç massa per les mateixes raons que diu ell. Però estic d'acord en provar-ho.

2- Et pago la setmana vinent quan cobri.

3- Sobre el dinar yo puc només l'ultim de setembre.

4- Tema dir nom per canvis.... Fa cosa de 3 anys que ho porto dient. A veure si a l'enessima ho fem.

Ens veiem dilluns!

Álvaro

Carles (liandola parda) ha dit...

1 Convocatories

tinc dubtes amb el tema desl descansos...
Aixo vol dir que abans de saber si "descanses o no" em de saber si algu be o no. (doble confirmacion)

tindriem que ser 12 o 13 jugadors per fer descansos. Si som 11 s cosa que com he dit si hi ha companyerisme jo no tinc cap problema en sortir o demanar els canvis.

pero si algu fa dos rondes TOTOM fa dos rondes. Que hi ha molta gent que fa el RONSO.

2 prefereixo pagar tota la lliga i jugar el maxim de partits. pagare per transfer

3 si hay que ir se va xD

4 COLLONS & PEBROTS i el que no surti li fotem 4 collejas

p.d ya tinc samarreta de maniga curta amb el 5. com ha curiositat la noia del futbolmania em va dir pantalones rojos con esta camiseta? queda mucho mas mono con pantalones negros..... asi que no mels vaig comprar xD

Anònim ha dit...

Iepps,

1-Convocatories: Ole Manu, crec que si que es la solució sent tants... de totes maneres per evitar ser massa pocs, si algú un dia no pot venir ( estant convocat ) que es posi en contacte amb algu dels que no van convocats i que així el substitueixi.

2-Peles: Li dec l'ingres al Manu, aquesta tarda el faig.

3-Conesa: Jo el finde del 23 no puc la resta en principi van bé.

4-Canvis:Crec que el mes facil es demanar canvis ( si cal amb nom ) i 'andando'.

Fins dilluns que ve!

Pere

FrAnKy ha dit...

ok, a les 22h seré allà!!!!
manuel, jo ja he pagat!

oriol ha dit...

ens veiem a les 22h i tenim temps x comentar-ho tot!
a topeeeee!!!

Albert P. ha dit...

Hola a tothom!

Dilluns no puc venir al partit que tinc el sopar del aniversari de la meva germana :'(

I això que tinc un mono de futbol brutal... però vaja, ens veurem aviat igualment ;)

Una abraçada i sort!!!

Jandro ha dit...

Primero de todo disculparme por no contestar hasta ahora!!!! He estado de vacaciones y a mi regreso no tenía internet. Telefónica no es famosa por su velocidad arreglando las cosas.

Segundo: Hola a tothom!!

Tercero: Las propuestas me parecen bien aunk como a muchos me surgen algunas dudas.
Prefiero comentarlas mañana tranquilamente antes del partido y hacer un par de sugerencias.

Manel et faig l'ingres durant la setmana.

Fins demà a les 10.

manurr ha dit...

Bones, el Marçal m'ha enviat un sms que està malalt i no podrà venir.
a veure si la retsa de gent confirma...

Fink ha dit...

Epa!
Com ha dit el manuel, no puc venir avui.
El tema convocatòries em sembla correcte. Fins i tot estaria disposat a venir menys partits pagant menys. I el tema dels canvis s'hauria de fer bé.
Bueno, ens veiem

Joel ha dit...

Ei nois!!!

Ens veiem avui i en parlem de tot plagat!!!

issim ha dit...

Hola nois

Sento la meva absència en el primer partit però he estat currant per la UEFA CHAMPIONS aquests dies i no he tingut temps de res.

Per altra banda el metge pel moment encara no em deixa jugar a futbol.
No sé quan en temps en tindré però en quan pugui avisaré sents falta.

Intentaré venir a treure el cap la setmana vinent!

Sort i fins aviat.