16 de set. 2011

SHAOLIN SOCCER VS LOGANS

Bones a tots,

Primer de tot disculpeu el retard, intentaré a partir d'ara penjar-ho al Dimecres, però va com va i a vegades vaig de cul.

Desprès de l'empat a 0 en el primer partit de lliga en que vam venir al final 9 dels 12 integrants de l'equip, toca ja pensar en buscar la primera victòria de l'any. Això ho intentarem aquets proper Dilluns dia 19/09/11 a les 20.15 contra Logans, actuals cuers dels grup.

Si no recordo malament, vam decidir deixar a mode de prova el tema de les convocatoris, i per això cal màxima implicació de tothom! En principi, ho he hagut de reestructurar ja que Pere, Farnky i Jandro van demanar de que si havien de faltar, millor en uns horaris en concret.


Així doncs, aquesta setmana, en el cas de que tots 12 confirmem assistència li toca descansar a Jandro i Alvaro.

Tot i així, que tothom vagi confirmant assistència i , només en el cas que siguem tots 12 que vinguem descansarien.

Tema diners, veig que gairabé ha pagat tothom, només falta per pagar el Sergi, el Joel, el Jandro i el Marçal. Recordeu que son 114.67€.

Pel que fa el dinar a Conesa, crec que el Franky ens ah convocat a tots pel 01/10/11, així que comenteu si podeu na perquè ell vagi fent números.

En el email, us adjunto el calendari de grup i l'ordre de les convocatòries, tot i que aquets pot anar variant si decidim que la gent es pugui intercanviar els dies que falla.

Així mateix, duré un control d’assistència qa que de cara a les últimes jornades, puguem decidir qui ve a les darreres jornades en funció de qui hagi jugat més o menys.

Apa doncs fins Dilluns i aneu confirmant assistència!

Per cert si algú no confirma assistència i per tant no comptem amb ell i fem venir a un dels que estaven descartats, si aquesta desprès es presenta, hem de decidir com ho arreglem .... espero que no passi .... per això demano màxima implicació en confirmar assistència !


11 comentaris:

FrAnKy ha dit...

dilluns vinc segur!!!!!

tema conesa, confirmat pel dissabte 1 de octubre!!! aneu dient qui podrà venir i ki no, tot i que encara falten dies, aniria bé saber-ho amb uns dies t'antelacio!!!

merci

FrAnKy ha dit...

una observació respecte al full de convocatories.

crec que seria convenient evitar que quedin fora de la convocatoria dos jugadors de la mateixa línia de joc, x exemple jo i el sergi o jo i el joel, o joel i sergi com és el que hiha ara mateix ... ja sé que deu ser difícil quadrar-ho, xo es pot intentar no?¿?¿

salut!!!

oriol ha dit...

hola què tal!

aviam, tema conesa... jo vinc! El que franki, hauries de dir a quina hora anem tirant cap allà i dp ja veuríem amb quants cotxes hi anem, o si directament lloguem un 4x4 o un helicòpter pq per arribar a aquest poble igual està perdut pel bosc i les carreteres són "dubtoses" XD ...
(parlant en serio, depenent de si alguns marxem més aviat o més tard estaria bé saber quan es triga a arribar i si hi anem amb quants cotxes)

tema convocatòries, nose si al final vam quedar que només es feien si en algun partit hi havia massa gent. En aquest cas, el problema raurà quan hi hagi gent q descansi i d'altra q no...

i tema partit, jo vinc!!!!!!!!!!

bon cap de setmana, que us bombin i fins dilluns!

Carles ha dit...

Vinc!

Fink ha dit...

Ens veiem allà!

Martí ha dit...

Vinc demà

Albert P. ha dit...

Si no hi ha cap problema vinc! (que tinc moguda a la feina aquests dies)

Fins demà!

Anònim ha dit...

Vinc!
Joel

Anònim ha dit...

fins demà!

Pere

manurr ha dit...

l'alberto es cau de la llista, m'acaba d'enviar un sms i no podrà venir. Alvaro, et toca venir !

que estrany que del sergi no s'en sapiga res....

Martí ha dit...

Mmmm, assegurem-nos que l'Alvaro se n'entera que ha de venir...

Repeteixo, jo m'oblidaria de la convocatòria al principi i que tothom confirmi. Llavors, si som 12es fan els descartes per l'ordre que toqui. Perquè si hi ha baixes a última hora passarà això...