20 de des. 2011

VERGONYA - PODEM ACABAR L'ANY PITJOR ?

Bones a tots i totes,

Crec que en nom d'un dels 4 BURROS que ahir vam anar al camp a fer el PRIMO, tinc dret a escriure les següents paraules i a veure, si per un cop a la vida, la gent se les pren seriosament perquè, hi no parlo per mi sol, alguns membres de l'equip ja els tenim una mica inflats...

Doncs si senyors, ahir un servidor, l'Oriol, el Joel i el Martí vam anar a jugar amb l'esperança de que, entre nosaltres 4 i el Marçal, que al final va ser baixa al darrer moment per problemes mecànics amb la moto, hauríem estat capaços de trobar 2 jugadors per ser 7.
Evidentment no va ser així i vam perdre per incompareixença per 0-3.
El que menys em preocupa en aquets moments, es que em truquin els del Catalonia Soprts per dir-me ( tal i com diu a la normativa) que ens han de multar per 73€ ja que ser perfectament a qui imputarem aquesta despesa.

El que em preocupa es l'actitud vista en aquestes 11 jornades de lliga en la que, SOLS 3 DE NOSALTRES (curiosament ahir estàvem al camp) han vingut a jugar tots el partit.
Ara be lo alarmant no es això sinó que de la resta,
1 ha vingut a 8 partits, 4 a 7 partits, un altre a 5 partits i els 2 restants a 4 partits... les dades parlen per si soles i si aquesta a de ser la tònica general pels 3 partits que queden i per la segona volta, ser de més d'un que ho deixarà córrer ja que no pot ser que en les darrers convocatòries haguem estat 6, 7 i 4.

Jo ja ser que no tenim 18 anys i que ara tots tenim les nostres obligacions i prioritat però, que jo sàpiga, a ningú se l'obliga a inscriure’s a l'equip i si s'apunta, la resta de companys esperen un cert compromís que molts de nosaltres ens estem passant pel forro.
Evidentment que hi poden haver hagut lesionats, temes laboral i temes familiars, però repeteixo, si aquets problemes i/o complicacions han de seguir durant al segona lliga, doncs ens ho hem de replantejar... ja que no es falta de fitxa, que som 12, sinó de ganes i motivació.

Evidentment, i ara canvio de tema, aquesta falta d'esma en venir a jugar es trasllada un cop al camp... que ha passat? tant dolents ens hem tornat? Jo no ho crec, i més d'un m'ho ha comentat que a dins el camp falten ganes, motivació, entrega, ganes de passar-ho be ..., i que alguns jugadors critiquen més que no pas ajuden (també sigui dit de pas, que aquí ningú es Messi jugant ni Guardiola entrenant). Cert que en els darrers partits hem millorat però encara estem a anys llum de la temporada passada ( la qual no serà recordada com la més gloriosa de Saholin Soccer), evidentment, si l'actitud a dins al camp ha de ser la mateixa, també cal plantejar-s'ho de cara a la segona volta.

Ja per últim, per parlar de tot això, i un cop consensuada la solució poder sortir de festa a liar-la, hem de buscar data. Evidentment els 4 que vam venir, el nostre vot val doble (algun avantatge n'hem de treure), però agrairia que, des d'avui fins el dia 28/12/11 ( tenim 8 dies per endavant) cada un de nosaltres votés una de les 4 opcions alhora que proposés un lloc per anar a sopar)

Les opcions son les següents:

1. 30/12-11 tot després del Catalunya-Tunísia
2. 06/01-12 o 07/01/12 tot després de reis
o ja aprofitant que no tornem a jugar fins el 23/01/12
3. 13-14/01/12
4. 21-22/01/12

Espero que el dia 28/12/11 a les 00.00 hi hagin, com a mínim 12 escrits al blog més els escrits de l'Hermes i el Benito per venir a sopar.

Sense ànims d'haver ofès a ningú i amb l'esperit i la confiança de que aquest post sigui l'inici de temps millors, només em resta desitjar-vos BON NADAL i fins al sopar.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

aviam, jo per si de cas el dia del sopar portare el parte medic del fisio x si hiha algu q no es cregui la meva lesió.

es evident q les coses no han anat tant be com altres anys, no se ben be perque, potser les baixes injustificades son les q s'han d mirar... la falta de ganes i motivacio, x part meva jo he estat jugant molts dies amb dolor al peu fins q ja no he pogut mes, sobretot pq m'ho paso be jugant a futbol amb vosaltres, sino no vindria, de la resta no puc parlar.

si tot va be, despres d nadal torno a jugar, aixi ho espero!

tema sopar:
dia 30/12 jo el 31 ben d'hora ben d'hora marxo fora a passar el cap d'any. si es fes akst dia nomes vindria a sopar
dia 06/01 jo akell dia tinc dinar d reis fora d bcn
dia 07/01 perfecte
els altres dos caps de setmana d gener, en principi cap problema!!

AMUNT SHAOLIN!!!

pd: podriem canviar el nom x canviar la mala ratxa...

franky

oriol ha dit...

aviam, jo estic igual que el franki i manel.

vinc perquè m'ho passo bé amb un equip en el que porto més de 8 anys jugant i que sempre intento fer-ho de la millor manera possible. obviament que any rere any el meu nivell (nefast) de forma ha anat baixant, i que hi ha dies bons i d'altres no tan bons, però compromís i ganes a mi no me les treureu.

Cèrtament hem jugat de puta pena aquesta lliga, però crec que és qüestió de tornar a intentar passar-nos-ho bé; es pot discutir, debatre, animar, posicionar... però hem de tornar al bon rotllo que havíem tingut...
criticant-nos durant el partit, passivitat, va gent, això fora. Que, a més, ara portem 3 partits amb bones sensacions...

Per no parlar del fet de venir al partit abans... clar que tothom té coses a fer, només faltaria, però a excepció dels partits de les 8, hem estat anys arribant mitja hora abans, només pel fet de parlar al vestuari, de fer broma, de concentrar-se, de preparar-se pel partit, de...
crec que entre tots podem tornar a les andades, no fotem.
i qui no hi estigui d'acord doncs "bye bye hasta otro ratito, eh"

La segona lliga ha d'anar a millor, jo em nego a deixar de jugar. a la que entonem uan mica i estiguem com altres anys de puta mare, tornarem a enllaçar bons resultats i a passar-ho bé, que de fet és el que ens motiva a anar a jugar a futbol, perquè anar per fer el primo docns es queda a casa.

En fi, següent partit a 9 de gener i dp fins dues setmanes dp no tornarem a jugar. acabem ja aquesta lliga de la millor manera possible per començar una segona encara millor, que podem collons!


Tema sopar, a mi el 30 o els de gener seria genial.

Gent, BON NADAL, A FOTRE'NS FINS EL CUL DE MENJAR i TORRONS, I FORÇA BARÇA!!!

Anònim ha dit...

Jo no faria cap sopar (en cas q fós obligatori fer-ne un, el deixaria per Gener). Ja vem fer un dinar d'equip i així ha anat.
Marçal.

Anònim ha dit...

Bona tarda Shaolin!!!

Vist desde fora sembla que el millor seria que ho parlèssiu tots en persona i deixant les coses clares, doncs es veuen problemes que fa molt que s'arrosseguen.

En quan al sopar, a mi em va bé quedar al gener a partir del dia 7.

Bon Nadal a tothom!!!

Hermes

Albert P. ha dit...

Hola a tothom!!

Jo ja sabeu que si no vinc és per feina sí o sí (d'aquella que fa que no dormis aquella nit... o per malaltia, vaja xD). Així que no em donaré per al·ludit, perquè quan s'ha hagut de venir i s'ha pogut (p.ex. dilluns a les 23hrs tot plovent) s'hi ha estat :)

Dit això, el sopar per mi que es faci el 21-22/01/12 :)

Una abraçada, bon nadal i feliç any!!!

Anònim ha dit...

Hola nois!!!!

Jo pel sopar em va millor el gener, passat totes les festes!!!!

Ens veiem i Molt bones festes a Tots!!!!

Joel

Anònim ha dit...

Iepps!

A veure x on començar sense escriure massa...

a) Partit 4 vs the world: Realment imagino el putadon d'anar al camp i no poder ni jugar un partit, srry x la meva part ( tot i que no podia fer res x venir).

b)Compromís amb equip: Personalment em sento ultratranquil. Sempre que no he hagut de currar ( ja magradaria no haver-ho de fet a aquelles hores) o he no tingut lesió greu he vingut.

c) Sopar: Opcions 3 i 4 depres de festes.

d) Un Extra FUA de Motivació: A mode de recompensa garantitzo que a partir d'ara, sempre que puntuem o fm un partit decent podreu comptar amb la meva presencia a les dutxes ¬¬.

Vinga a acabar amb el sprint de festes de jalar! Bon St Esteve!

Pere

Jandro ha dit...

Buenas a todo el mundo!!

Vaya putada lo del lunes pasado. Yo hice todo lo que pude pero acabé saliendo a las 10:30, aunque yo ya había avisado con tiempo que no podría llegar.

Por supuesto que no me siento aludido ya que los días que no he venido ha sido por curro. A los partidos que he dicho que venía no he fallado. Yo ya digo desde hoy y para que quede constancia, que a los partidos de las 8 y muy probablemente a los de las 9 yo no podré ir. Si eso es un problema, por favor, sin ningún problema, decirmelo.

Implicación, por mi parte sabeis que vengo con ganas y aunque no lleve tantos años como el resto, me jode irme a casa con una derrota.

Tema cena, en principio no tengo problemas en los días propuestos. El que elija la mayoría.

Un abrazo y feliz navidad a todos.

PD: apurando jeje constestando el día 27.

Anònim ha dit...

Bones a tots,

Primer de tot, dir que lamento (per la part que em toca) que aquest últim partit hagi sigut un "fiasco".

Entrant ja en materia... He de dir que les últimes setmanas he faltat sovint degut a certs compromisos i em sap greu. Tot i aixó, tinc que confessar que ja porto un temps bastant desmotivat amb l'equip. No per les continues derrotes, sino més aviat per un sentiment que s'ha instaurat de manera generalitzada que va desde la "desgana" al mal rotllo que (segons he pogut veure per aqui) no ha parat.

Degut a aixó, us comento que he decidit no acabar la primera lliga i que veig molt complicat (per no dir impossible) que m'apunti a la segona. Més que res perque si pago la fitxa és per passar una bona estona amb tots vosaltres i treure estrés de la feina, no per afegir-ne més. Necessito un periode de descompressió i, de cara a l'any vinent ja veure que faig. De tota manera, si us falta gent per jugar em podeu avisar i, si m'és possible, aniré encantat.

Així que si voleu, cedeixo la meva fitxa al Jordi Domènech o a qui creieu més convenient.

Tema sopar, voto fer-ho cap a finals de gener.

Bones festes familia!

Álvaro

Eduard Benet ha dit...

Ei bones a tots,

Jo ja fa un temps que estic desconectat en el tema dels partits de l'equip, aquestes problemes crec que els eu de parlar. I jo no soc el més indicat per dir-ho.

Pel sopar més indiferent el dia intentare venir el dia que sigui.

Espero que hagueu pasat unes bones festes i tingueu un bon inici d'any.

Ens veiem aviat.

Benito

Carles (liandola parda) ha dit...

Hola ha tots

primer de tot perdoneu per no haber contestat, no m'hen recordava mai. estic amb KILOS de feina i a mes estic comprant-me un pis (hermes&company need help)

Futbol

jo nomes he faltat als partits per lesio o malatia. Fin hi tot he vingut algun partit que estava realment tocat. Aixi que jo per jugar faig el que sigui i encara que porto poc temps ja sabeu que sempre hi soc.

Potser soc dels que mes em cago en tot, te una rao si no veies que a vegades ens empanem o coses per l'estil pero hi ha equip no em quixaria. no es tratcta de ser dolents o mes bons. Al shaolin sempre que he vingut a jugar hi han dos bandols els dels defenses i els atacants i sembla que quan algun juga de atacant no tingui que dfensar... e idem per els defenses

Sopar
el faria post primer partit

Alvaro tio eres un flojon! Feliz año

Martí ha dit...

Hola a tots!

Perdoneu per no contestar fins ara.

Tema sopar: per mi no és primordial, primer arreglem el que importa i després ja farem sopars... però en tot cas, segon o tercer finde de gener.

Tema equip: Ja sé que últimament hem tingut mala sort amb lesions diverses que s'han acumulat, temes de feina, etc... però que els últims 5 partits de 2011 no passéssim de 7-8 jugadors (fitxatges d'última hora inclosos) NO és normal. Lo de l'últim partit va ser vergonyós. I pels que hem anat a tots els partits (que com diu el Manu, sempre som els mateixos, així com sempre som els mateixos qui arribem amb temps per canviar-nos), això acaba cremant i molt.

Total: jo ara mateix estic totalment desmotivat. Cada partit s'ha convertit en un problema buscant gent a última hora, començant amb només 6 al camp, etc... I ho sento, però passo de seguir així, passo de pagar per seguir així. Tenim quatre partits per remuntar el tema, si no, em plantejaré què faig a la segona lliga.

I crec que tots hem d'aportar solucions. La meva és venir cada partit i donar-ho tot al camp, més no puc fer. I que consti que jo sóc el primer que té ganes que tot es solucioni.

Com veieu, no té res a veure que no haguem guanyat un puto partit (tot i que és una conseqüència clara de com van les coses), simplement de sensacions personals.

Ens veiem dilluns que ve!

sergi ha dit...

Hola a tothom. Prierm de tot perdoneu per el retrà.
Bé, tinc una bona noticia i és que ahir em van donar l'alta mèdica.
Tot i això, no em veig en condicions de jugar partits sencers encara i si vaig a un partit i l'he de jugar sencer per falta de gent prefereixo no jugar-lo. Estic en molt baixa forma tot i que he anat fent esport pel meu compte. bici, natació gym etc... però futbol és un esport de contacte i el metge tot i donar-me l'alta mèdica em recomana poc a poc i bona lletra.
No vull passar un altre cop per la mateixa situació que prou fotuda ha estat.
Jo potser en algun partit de la segona lliga us podria venir a ajudar. Amb això no hi ha cap problema però sempre hi quan hi hagi bon rotllo, ganes de jugar, ganes de divertir-se i sobretot motivació que per part meva ja sabeu que sempre que he vingut vinc motivat i amb ganes de donar-ho tot.
Tema sopar, la veritat la data m’és igual però, per veure’ns un cop tots a l’any i fer unes rialles, un sopar, uns xupitos i unes copes ja va bé...
Bon any a tothom i Salut per tothom.
Sergi