31 de gen. 2012

AIXÒ HO HEM DE SALVAR SI O SI !

Amb aquets missatge vull començar aquest post del blog que no serà ni molt menys l'últim.

Petita Història

Vam començar la temporada tot pagant 12 fitxes compostes pel Manu, Alberto, Oriol, Marçal, Martí, Per, Sergi, Joel, Franky; Álvaro, Jandro i Carlos. En el seu moment vam dir, 12 es una burrada... podríem fer convocatòries ....

... Al final, i desprès de 14 partits jugats, d'aquells 12 integrants de l'equip sols 3 integrants, Manu, Oriol i Martí han vingut als 14 partits. De la resta, a 10 partits han vingut el Marçal, el Joel i el Carlos. A 9 partits el Pere. De moment 7 dels 12 han complert a més de la meitat dels partits.... la resta, es a dir 5 integrants de l'equip, han complert a 8 partits el Jandro, a 7 partits el Franky i el Alberto, a 4 el Frany i a 2 el Álvaro.

Tots vam pagarà el mateix segons les possibilitats de cada un, ja fos per lesions, per feina, per impediments varis, ha decidit quan venir i quan no venir....

La crua realitat

La crua realitat s'imposa i no escenari com el descrit anteriorment NO es pot tornar a plantejar. Calen, com ja he dit en més d'una ocasió o com ha dit més ja més d'un de nosaltres un mínim de 10 fitxes per seguir, però d'aquest 10, un mínim de 6-7 integrants han de comprometre que vindran entre 10-14 partits i que 3-4 es comprometin a venir entre 7-9 partits....

La data límit

Un cop es va acabar el partit, un servidor es va assentar amb el noi que porta lo del Catatonia Sports i desprès va fer 4 trucades als coordinadors del Catatonia Sports, que em coneixen des de fa més de 12 anys i desprès de parlar "largo y tendido" amb ells la situació es la següent:

1. Els 370€ estan pagats però no perduts
2. Degut a que Dilluns que ve dia 06/02/12 NO JUGUEM, perquè es recupera jornada aplaçada en la que nosaltres descansàvem i que per tant es comença la lliga el 13/02/12, ens donen com a data límit per decidir si seguim futbol7 a les Escoles Pies fins el proper dia 06/02/12 a les 21.00.
3. En el cas que sumem 10 fitxes ( on 6-7 jugador es comprometin venir 10-14 partits i 3-4 jugadors a venir 7-9 partits), salvem l'equip, salvem el futbol 7 i ens quedem on estàvem.
4. Si no arribem a 10 fitxes però en som unes 8, podem plantejar-nos jugar a Futbol Sala la segona lligueta i tornar amb forces per la Copa de Juliol i la propera temporada a Futbol 7. En aquets aspecte m'han garantit que els 370€ es podrien fer servir com a dipòsit de Futbol Sala i que,a la UB, tindríem plaça els Dilluns per Futbol Sala i que no tindríem dificultats per jugar a Futbol 7 novament al Juliol i al Setembre els Dilluns.


Conclusió

Tenim tots els 12 integrants de l'equip fins al proper Dilluns dia 06/02/12 a les 20.00 per emetre el nostre punt de vista i contestar a les següents 4 preguntes:

1. Em comprometo a jugar a futbol 7 ? SI o NO
2. Quans partits crec que, en condicions normals i tenint en compte la meva feina, situació econòmica i obviant lesions crec que podré venir? A) a tots 14, B) entre 10-14 C) entre 9-7 D) Menys de 7
3. En el cas que no puguem seguir a Futbol 7 perquè no som 10 fitxes que garanteixin 6-7 jugadors amb garanties en 10-14 partits i 3-4 jugadors que garanteixin 9-7 partits, m'apuntaria a Futbol Sala tot garantint la mateixa disponibilitat que he dit que tindria a Futbol 7 ? SI o NO
4. He trobat a algun nou jugador que estigui disposat a pagar 125€ per la lligueta? SI o NO

Espero doncs, un mínim de 12 posts ( sempre i quan el Álvaro decideixi respirar) abans del Dilluns dia 06/02/12 a les 20.00

El quadre de preus que hauria de pagarà cada un si som 10 fitxes o 11 seria el següent ( segons temes econòmics i de disponibilitats pendents de consultar):

SI SOM 11

TOTAL JUGADOR
127,57 € manel
127,57 € marti
127,57 € oriol
101,48 € joel
127,57 € carles
127,57 € pere
91,69 € marçal
127,57 € franky
101,48 € alejandro
127,57 € albert
120,02 € sergi


SI SOM 10

TOTAL JUGADOR
142,10 € x
142,10 € x
142,10 € x
105,25 € x
142,10 € x
142,10 € x
105,25 € x
142,10 € x
102,63 € x
142,10 € x

ÀNIMS I AIXÒ HO HEM DE SALVAR SÍ O SI !

19 comentaris:

Albert P. ha dit...

Responc ràpidament esperant que es solucioni el tema :)

1- Sí em comprometo
2- C (Entre 9-7)
3- Sí m'apuntaria a Fut-7
4- No he trobat cap jugador (però si voleu en puc buscar; no vol dir que en trobi!)

manurr ha dit...

Així m'agrada ràpid i consis...

1. Si em comprometo al 100%
2. A) als 14 partits
3. Si m'aptunaria a Futbol Sala
4. vaig estar buscant tota la setmana passada i no trobo res, jo ja he esgotat tots els meus cartutxos ...

FrAnKy ha dit...

1. si em comprometo, xo vist q akst any he hagut d deixar d jugar durant casi 2 mesos x culpa d lesio, ni jo ni ningu pot saber a quants partits vindrà...
2. a tots els partits, A. fins i tt a les 11 i plovent...
3. si m'apuntaria a futbol sala i l'any vinent a futbol 7 altre cop
4. tots els q conec juguen a futbol o dilluns o altres dies ja... seguire buscant.

som-hi shaolin!!!

Jandro ha dit...

1- SI!

2- C) M'agradaria poder venir a tots però no es possible. Un cop més, si trobeu algú que pugui venir a tots els partits perquè em sustitueixi cap problema. Em sap greu no poder confirmar 100% mai.

3- SI, jugo a futbol sala els dijous i els divendres i m'agrada. Inclus crec que ens pot anar bé per millorar pases en curt i movilitat de l'equip. A més es més fàcil no necessitar fichar cada dilluns i el preu suposo que es més barat cosa a tenir en compte per aquells que ara no estan en el seu millor moment.

4- Els del meu curro estan igual que jo...amb aquesta merda d'horari. Dels dijous està complicat pero pregunto.

Adew

Anònim ha dit...

Jo ja vaig comentar que aquesta segona lliga no seguiria, així que crec que no cal que ho torni a repetir (ja que la decisió no ha variat). En el seu moment vaig dir que necessitava un període de descompressió i que de cara a la propera temporada tornaria a l'equip.

També us dic que, si algun partit puntual necessiteu reforços i a mi m'és possible venir hi aniré a donar-vos un cop de ma.

Álvaro

oriol ha dit...

Aviam, anem per parts.

1. segueixo compromès al 100%.

2. A/ 100% de partits.

3. no al futbol sala, si seguir al futbol 7, però si no hi ha més remei docns futbol sala, ves... Igual dp ens és més difícil tornar a futbol 7 si veiem que al sala ens trobem còmodes...
jo refirmo futbol 7, xo si no hi ha més remei, docns passarem al sala...

4. he preguntat a un i m'ha dit que no, que ja juga el dijous i no està per més trotes. Estic pendent d'un altre aviam què me'n diu...

Apa, salut i només espero que dp de la tira d'anys que portem la cosa no acabi així. Bàsicament perquè a fora al terreny de joc, o en els compassos inicials bé que riem i ens ho passem bé.

Vaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martí ha dit...

1- Sí
2- A
3- Sí
4- De moment no

Anònim ha dit...

Iepps,

Aqui va:

1) Si.
2) B. ( respectant el meu horari clar :) )
3)Prefereixo F-7, pero a Futbol Sala també m'apunto.
4) He preguntat x la feina i silenci...

Pere

Anònim ha dit...

Bones Gent!!!
1. Ganes n'hi ha, sempre que es canvi la dinamica de la primera lliga. Pero estic a l'espera de qui som finalment i del meu nivell economic...
2.tots sempre que pugui com sempre he fet.
3.Si.
4.Estic a la recerca i potser tindrem algun reforç, no aseguro res pero es possible.

Joel

Anònim ha dit...

Bon dia equip!!!

Jo no jugaré aquesta lligueta, però us informo que he començat a anar a còrrer i estic reforçant el tormell, la qual cosa vol dir, que espero poder ajudar-vos, si és necesari, com a reforç puntual d'aquí a un parell de mesos.

Salut a tothom!!!!

Hermes

Carles ha dit...

1-finalment he decidit seguir 100% no es de año compromis amb els companys a l'hora de cobrir espais
2 siempre he vingut a tots els que he pogut
3 prefereixo f7 pero el que mes vull es seguir jugant
4 nanai

5 tindreim que anar mes al casino

sergi ha dit...

Hola
1- Si
2- C(7-9 partits)
3- si
4- Pel moment no he trobat a ningú disponible.

Sergi

Fink ha dit...

Hola, com ja vaig comentar:

1- No em comprometo a venir. Crec que és el millor i crec que sou prous per afrontar la majoria de partits.
2- Si necessiteu puc venir a jugar sempre que us falti gent i pago el partit.
3- No.
4- No.

Anònim ha dit...

A veure nois!!!
Jo estic que no se que fer us explico:
Degut q estic l paro i que depent de la setmana estic a barna o casa els meus pares i aixo significa que algun dilluns no podria jugar ja que estaria fora i depenen de les futures feines tambe... No tinc clar si apuntarme o no. Per mi ja sabeu q podeu comptar pero com q no tinc res segur i tema diners vaig molt just us proposo una cosa haveure que us sembla!!! Vindria a tots els partits que pugui pagant cada partit el que em toqui!!!
Potser no us semblara be alguns pero es una solucio al problema i dubtes q em trobo ja que no vull compromeyrem el 100% i despres q resulti q e llençat els diners sense venir a jugar!
Que us sembla?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Eduard Benet ha dit...

Degut a l'insistencia del Manu, responc. Com tots s'haveu mes gairebe impossible venir els dilluns a jugar em vosaltres, en cas de poder venir un dia vindria encantat.

Per tant les meves respostes .

1) No
2) D
3) No
4) No

5) Em principi a la lligueta de l'estiu. SI

Benito.

FrAnKy ha dit...

recompte?

lo del joel em sembla be, pero llavors faltara pagar la seva part per avançat no?? com es podria fer aixo?

Fink ha dit...

Torno a dir:
si falta algú i jo puc, vinc, però això hauria de ser una cosa puntual. Vull fer un descans aquesta volta. Intento ser honest.

Carles ha dit...

som 10 no?

manu ahir ales 23:00 em vas trucar?