27 d’oct. 2012

SHAOLIN SOCCER VS LOGAN B.A.


Bones a tots,

Desprès de la bona imatge donada tot i la derrota de la setmana passada toca ja, un cop passats els 2 partits contra els equips més forts del grup, centrar-nos ja amb el següent partit.

Aquets serà aquets proper dilluns dia 29-10-12 a les 20.15 contra Logans B.A.

Aquesta gent, actualment tenen 6 punts i ocupen la 4rta posició. Nosaltres en tenim 3 i som 6ens, així que caldrà estar alerta.

A veure, he penjat el post tant tard ja que fins avui no sabia si podria venir o no. El tema es que tinc una reunió a Sant Just a les 21.00 i per tant com a molt podria venir a la primera part. He estat parlant amb el Marçal i ell tampoc fins avui m'ha pogut confirmar si podria venir o no i em comenta que ell està treballant i que no sap a quina hora plegarà, que pot ser que plegui a les 19:00 i arribi o que plegui a les 21:00 i no pugui venir pas, però que fins el mateix dilluns per la tarda no ho sabrà.
 
Així doncs, si algú coneix d'algun porter que em vulgui suplir, jo molt amablement li donaria la roba a l'Oriol i la portaria i si veieu que no trobem a ningú, si voleu vinc mitja part i la segona part us aneu tornant o algun voluntari es queda a la porteria.


Per pagar sols queden 3 persones:

juli
130,65 €
pere
130,65 €
sergi
130,65 €

 
Poca cosa més, disculpeu el retard en penjar el post al blog i espero i desitjo que aneu confirmant assistència el més aviat possible i comenteu que preferiu, que vingui una estona o si ja sou suficient preferiu arreglar-vos-les vosaltres, o be si podeu trobar algun porter.

 
Fins dilluns ! Encara que sigui una estona ...

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom!
Jo vinc i si voleu faig de porter a la segona part...però aviso que jo hi jugava a futbol sala i aquesta porteria em va enorme!!!
He dit!
Jordi

FrAnKy ha dit...

bon dia!!! jo vinc dilluns segur, i lo d porter jo millor q no ho faci pel tema canell... ja sabeu q altres vegades he fet d porter sense problemes!!

fins dilluns

oriol ha dit...

bona tarda!
vinc i si toca fer de porter, farem de porter!
fins dilluns

Anònim ha dit...

Vinc!!! I tmb em puc posar de porter!!!
Joel

issim ha dit...

ens veiem dilluns!!!
I jo que et portava els diners manu. si els vols t'hauràs de quedar tot el partit, perquè si marxes et quedaràs sense diners... tu mateix!!!
sergi

Anònim ha dit...

Ieps bon dia,

Jo sent a les 20h ho sento pero no podré venir.

Pere

Martí ha dit...

Sóc baixa per demà!
Divendres em vaig cascar el turmell i vaig coix...

Unknown ha dit...

Bon dia!!!

Cagun deu, tres baixes contant el manel de moment, bé, anirem a tope nois!!!

Jo vinc i si cal tb m'hi poso, vosaltre mateixos, jejejeje

Anònim ha dit...

Ei, jo tinc una petita rotura fibrilar i no anava a venir...però si falta el Manel m'ofereixo per fer de porter. No ocupo gaire porteria però bueno. Si preferiu portar algun porter de garanties em quedo a casa descansant sense cap problema. Ja direu.

Per cert, demà et faig l'ingrés Manel

Juli

oriol ha dit...

total, a hores d'ara segurs x jugar tot el partit sóm: Jordi, Franki, Oriol, Joel, Sergi, Hermes i Juli que podria fer de porter. 7... Crec que hem contestat tots (recordem que Jandro no pot venir als partits de les 8 ni les 9)...
Sergi, ta germà com ho té demà?¿ Encara que sigui x un canvi...

FrAnKy ha dit...

lo de jugar tot el partit és motivant i preocupant a la vegada... ni que fossim 15 jugadors a l'equip seguirien passant coses d'aquest estil...
el juli de porter, aixi la resta al camp, xo necessitem reforços siusplau!!!!

Jandro ha dit...

Partit a les 20 hores.... ja sabeu el que passa.

Encara que millor perquè dilluns en el partit em vaig fer mal i així no arrisquem un altre cop.

Joder...quants porters..jo si vinc, tema porter difícil..

Vinga Franky que tu pots jugar tot el partit sencer!!

Unknown ha dit...

Hola nois, sento dir això però avui no podré venir, he pillat un enorme refredat i durant el dia estic empitjorant. Espero que pogueu trobar ni que sigui un reforç.

A tope, i recordeu que l'última victòria la vama conseguir esnt 7 jugadors.

manurr ha dit...

Vist lo vist i tot i que no vinc, he engegat la maquina de secretari tecnic i us vindran a donar un cop de mà l'Oscar i l'Ivo !!!! No us podeu pas queixar ja sou 8 !!!

manurr ha dit...

Tot i que l'Oscar arribarà un pel tard, potser quan porteu uns 15-20 minuts segurament ...

FrAnKy ha dit...

vaya banda