5 d’abr. 2013

SHAOLIN SOCCER VS TECICS G3


Hispanos !

Ai no que hem confonc de personatge....

Bones nanus,

 
Com va tot? Espero que, cada un a la seva manera hagi disfrutat, i molt de la setmana santa i hagi agafat forces pel tram final de la primera volta, i així, siguem capaços de remuntar posicions en aquestes 2 darreres jornades i així, encarar amb forces la segona volta.

Això, es podrà demostrar aquets proper dilluns dia 08/04/13 a les 20.15 (un dels 2 partits que tenim a a questa hora) contra TECNICS G3.

Aquesta gent, actualment són els cuers amb 2 punts i nosaltres, amb 5, ocupem la 6ª posició. La passada lliga, amb aquesta gent vam perdre 2-1 i els vam guanyar 4-5 així que, tot i ser els cuers, cal estar alerta per sumar 2 punts i afrontar el darrer partit de la primera volta contra Humor Amarillo amb garanties.

Se que l'horari es dolent, i que molts treballen fins tard, tenen masters, ... però us demano un petit esforç ja que aquets horari sols es el proper 08/04/13 i el 10/06/13. Són 2 dies de fer un petit esforç.

SOBRETOT I DONAT L'HORARI DEL PARTIT - RECORDEM 20.15 - CAL MÀXIMA PUNTUALITAT I COMPROMÍS, SI ES POT VENIR ES DIU I SINO ES POT O NO ES SEGUR ES COMENTA PERÒ, CAL QUE AVANÇ DE DILLUNS SIGUEM 7 FIXES I SEGURS !

Fins Dilluns i recordeu .... ALEA IACTA EST .... que vol dir ... LA SUERTE ESTÁ ECHADA ... o en català... LA SORT ESTÀ LLENÇADA !

10 comentaris:

oriol ha dit...

Manuel, això de fer de romà t'ha causat un bon subidón jaja.

Bon cap de setmana i ens veiem dilluns a tope!

Jordi ha dit...

Jo vinc
Jordi

Ivo ha dit...

Jo vinc fins dilluns!!

issim ha dit...

ens veiem dilluns!!!

Anònim ha dit...

dilluns no podre venir q tinc postgrau fins les 21 i es una classe important!!

sort!
franky

Anònim ha dit...

Vinc!!!
Joel

Jordi Domènech ha dit...

Jo tb vinc

Martí ha dit...

Vinc demà!

Unknown ha dit...

Bona nit!!

Jo també vinc, fins demà!

Perdoneu el retard!

manurr ha dit...


A mi a hores d'ara hem surten 7 de segurs, mes juli i pere que potser i hermes que sols ve si fallen pere i juli? confirmeu o no pere i juli?