31 de maig 2014

SHAOLIN SOCCER VS YEYE

Bones a tots,

Desprès de sumar una nova victòria la setmana passada, toca ja centrar-nos en el tram final de la temporada ja que, encara que no ho sembli, just queden 3 partits per acabar.

El primer partit abans del paron del mes de juny el tindrem aquets proper dilluns 02/06/14 a les 22.05 contra YEYE FC. 

Amb aquesta gent, que actualment ocupen la penúltima posició amb 7 punts, a la primera volta els vam guanyar per 3-4, així que haurem d'estar atents per seguir sumant de 3 en 3. Per cert, seguim líders!!!

Per cert, i tenint en compte que, fins al 30 de juny no tornarem a jugar, hauríem d'anar decidint durant aquets periple de temps si volem jugar la copa o no.

Si som entorn les 13 fitxes que som... i tenint en compte que serien 4 partits segurs, sortiria a uns 22.77€ per jugador. 

Necessitaria saber quans de vosaltres estaríeu disposats a jugar.

Suposo que, si tot es normal, s'hauria de començar la Copa a partir del 14 de juliol, però podria ser que la setmana del 7 ja comences.

Així doncs, com sempre, anem confirmant assistència de cara dilluns i aneu dient si voleu apuntar-vos a la COPA de Juliol o no... i per cert.... voteu pel sopar via doodle !!!!!!

6 comentaris:

oriol ha dit...

Vinc al partit i vinc a la copa!
bon diumenge i fins demà!

Unknown ha dit...

Vinc al partit. Per mi la copa OK tb

FrAnKy ha dit...

vinc al partit, i a la copa tb!!!

Ivo ha dit...

Vinc avui i la copa OK.

Martí ha dit...

Vinc avui i també em sembla bé la Copa!

Unknown ha dit...

Ok al sopar quan sigui, al partit d'avui si necessiteu gent potser arribo, ja direu pel whatsapp. Copa no, però si falta gent en algun partit potser podria.