7 de nov. 2010

SHAOLIN SOCCER VS HERBORA

Bones a tots,

Disculpeu el retard.... quasi m'oblido del post de dilluns.

Juguem aquest Dilluns dia 8/11/10 a les 21.10 contra Herbora.

Es preveu un partit igualat per evitar el descens ja que aquesta gent tenen els mateixos punts que nosaltres , 3 (1V-1E-3D) i els mateixos gols a favor 19 però 3 mes en contra 27). Només hi han 2 equips per sota amb 2 punts!

A veure si, al final, som capaços de començar a encadenar alguna que altra victòria seguida i ens oblidem d'actuacions desastroses com la de fa 15 dies.

Aneu confirmant assistència i ens veiem dilluns, a veure si amb una mica de temps per escalfar, que desprès sortim freds l camp i passa el que passa, que no estem col·locats on toca.

Fins Dilluns !

9 comentaris:

Álvaro ha dit...

Vinc!

Nois, estaria bé, per variar, que fòssim al camp amb temps suficient com per escalfar (tal i com diu el Manel).

I una altra cosa, i aixó ja com a cosa individual de cadascú. S'hauria de canviar una mica l'actitud(i no em refereixo a 3 o 4 persones, sino a tots, començant per mi mateix). Estic veient com a cada partit que juguem hi anem com si fos una patxanga. Jo no sé vosaltres, però jo jugo a futbol en aquest equip perque m'ho passo bé, però també perque m'agrada guanyar.

Ni abans erem tant bons ni ara som tant dolents. Sabem que podem jugar molt millor de lo que ho fem aquesta lliga. Recordeu a la copa, lo malament que vam començar i amb ganes vam arribar a la final. La vam perdre, però l'important era que el día que vam veure que si no guanyàvem de pallissa ens eliminaven vam guanyar 8-0 o algo així (eren dolents, si, però vam posar-hi ganes).

Va nanus, que ho sabem fer millor. Anem a buscar més el passe, siguem més solidaris en defensa, a l'hora de pujar fem-ho amb cap, no a la babalá com ho fem ara i sobretot, i lo més important de tot, confiem més en el company que tenim al costat.

Jo sé que podem fer-ho millor (perque ho hem fet millor).

Apa, salut i Força Barça!

FrAnKy ha dit...

amen alvaro!!
jo vinc segur

Anònim ha dit...

Ens veiem

oriol ha dit...

a topeee!!!
fins demà!

Anònim ha dit...

D'acord amb Mr Alvaro!

Dema vinc.

manurr ha dit...

Jo crec que l'alvaro te raó, i tant important com l'actitud i les ganes es que cada un jugui on li toca, qui es defensa, que es coloqui darrera, qui es davanter a davant i no fer invents extranys, que desprès passa el que passa.

Cada un sap quines son les seves limitacions i a on rendeix mes be i a on menys be.
I sobretot, quan estem cansats, siguem sincers i canviem-nos i no aguantem, que no fem cap be a l'quip.

Fins Dilluns !

Martí ha dit...

Ens veiem aquesta nit!

Per una vegada, estic d'acord amb tot el que ha dit l'Alvaro. Repeteixo, per una vegada.

Jandro ha dit...

Totalment d'acord amb l'Alvaro! Ens veiem aquesta nit!

FrAnKy ha dit...

nois, finalment no vindre avui, la resaca m'ha deixat un malestar general que em recomana descans pel dia d'avui... la setmana q ve a tope!!!

SORT COMPANYS!!!