19 de nov. 2011

COMENÇA LA SEGONA VOLTA

Bones a tots,

Desprès de la derrota in extremis de la setmana passada per 2-3 quan semblava que ho teníem tot a favor, toca ja fer "borron y cuenta nueva" i pensar ja en els partits de la segona volta.

Tot i que un integrant de l'equip em va comentar que " Estem fent més gran la llegenda del nostre equip" jo crec fermament que és impossible fer una volta pitjor de la que hem fet amb (0V-2E-6D) amb 18 GF i 31 GC que ens han col·locat com a cuers del grup.

La veritat es que no se si apel·lar a la mala sort, al compromís amb l’equip, amb la falta d’aquell “bon rollo” que sempre havíem tingut,...

En fi, per revertir la situació cal començar amb bon peu aquest proper Dilluns dia 21/11/11 a les 23.00 contra Tecnics 3G, equip amb el que vam empatar a 0 i que ara mateix tenen 6 punts.

Com que es a les 23.00 i s'anuncien pluges importants, agrairia màxima sinceritat alhora de si es vindrà o no al partit ja que si s'ha de buscar gent, està be fer-ho amb calma i no el Dilluns a les 19.00. Així que per favor, no digueu que veniu i desprès, ve sigui per mandra, perquè plou o pel motiu que digueu deixem l'equip en quadre a els 23.00, que no hi ha cosa que fagi més ràbia que anar a jugar a les 23.00 sent 7 i plovent....

Apa doncs, aneu dient si veniu o no i els que siguem, ens veiem Dilluns per revertir la tònica de la lligueta.

10 comentaris:

Carles ha dit...

Vinc i proposo un 2-3-1 amb intercambis en defensa alvaro-alberto-joel-marçal-carles-franky amb posicions de centrals a "ales" el que ho vulgui.

o central fixes que si no son coberts no pasin de mitj camp

Anònim ha dit...

Vinc;

Joel

Anònim ha dit...

jo tmb vindre.

Manu estic amb tu que hem de treure una mica l'esperit i guanyar un partit d'una vegada... despres si voleu ja no cal que en guanyem cap mes...

Fins demà!

Pere

Anònim ha dit...

Jo tb vinc!

Anònim ha dit...

nois, jo vindria am molt d gust, no hiha res q desitji mes q tornar a jugar a futbol, pero si algu d vosaltres ha tingut mai una fascitis plantar, sabra q hiha moments de tot ... i divendres vaig probar el peu jugant a padel i duran el partit d puta mare, pero dissabte mati em moria d mal!!!

necessito q em vegi el fisioterapeuta i em digui el q...

perdoneu el rollo, pero necessitava explicar-ho!
sort i anim pels propers partits!!

franky

Martí ha dit...

Vinc demà!

M'agraden els ànims i les intencions, però ara toca aplicar-ho al camp! Quan ens posem nerviosos, cadascú fa la guerra pel seu compte sembla que ens oblidem de jugar, i per això ens van remuntar l'altre dia.

Franky, sort amb la recuperació!

oriol ha dit...

Franki, ja fas de Sergi i Hermes, que a saber quan apareixeran....

Sort en tenim que tard o d'hora apareixereu! Així que ànims!!!

Apa, ens veiem demà!

Ah, i sigui el que sigui el que ens falta (fons físic, la pájara de cada partit, mala sort, compromís amb l’equip...), hem de canviar la situació JA i tornar a ser l'equip que érem, així que a tope que, cèrtament, pitjor que el darrer partit (i que la 1ª volta) no es pot jugar.
ÀNIMS i a guanyar ja collons!

Albert P. ha dit...

Jooooooo vinc!!! :-)

Jandro ha dit...

Jo vinc! Fins demà

Anònim ha dit...

Nois, ho sento molt però no vindré. He passat molt mala nit i porto una galipandria de aúpa. Espero que guanyeu! Ànims!

Álvaro