30 de març 2012

SHAOLIN SOCCER VS LOGAN B.A.

Bones a tots,

Desprès de l'exhibició de la setmana passada en la que vam guanyar per 7-0 toca seguir amb aquets nivell una setmana més.

En tindrem la oportunitat aquets proper Dilluns dia 02/04/12 a les 21.10 contra Logans B.A que ara mateix ocupen la 2ona posició amb 9 punts. Nosaltres ja en tenim 8 i ara mateix sOm 4rts.

Amb aquesta gent, l'altre lligueta vam perdre 2-6 i 4-2, així que caldrà estar alerta.

Sobre el tema que el cosí del Franky, l'Ivo, s'apunti, cap problema. El que costarà més esrecalcular el que ha de pagar.
Si al final el Carlos acaba pagant els sueus 70€ quedaran 75.83€ per cobrar la part del Carlos.

Ara be, tant Joel com Marçal van pagant partit a partit i crec que, la decisió més encertada seria que l'IVO fes el mateix, a no ser que ell ja vegi que vindrà a la majoria dels 10 partits que queden que juntament amb els 2 que ja ha vingut son 12 partits, i com que cada partit costa 8.46€ podria ja pagar 101.52€ i s'oblida de haver de portar 8.46€ cada partit. Ara be, Jandro i Sergi van pagar 78.93€ per espuntar-se a 2/3 de lligueta així que potser seria un pel injust que l'IVO hagi de pagar 101.52€ si també, mes o menys, jugarà 2/3 de lligueta.
A part te que pagar 16 de la fitxa que el Farnky ha de portar omplerta o enviar-me abans de dilluns, escollir un dorsal i posar-lo a una samarreta que s'assembli a la nostra o anar a comprar-se-la clar.

Si voleu ho acabem de parlar dilluns després del partit ja que jo arribaré tard, però ja he parlat amb el Marçal i em substituirà fins que jo arribi.

Poca cosa més, aneu confirmant assistència i Carlos i Sergi, pagueu la vostra part. I lo de l'IVO ho acabem de comentar,

Fins Dilluns i a guanyar !

23 comentaris:

FrAnKy ha dit...

jo vinc segur!!!

tema mon cosi, diu q si tots voleu q s'uneixi al grup, tal i com li he fet saber, q per ell cap problema, es compromet a venir a, segurament, tots els partits q queden.
tema pasta, quant menys hagi d pagar millor, lo dels 70 i pico euros li va millor q els 100, i la samarreta... ja farem algo pq no crec q se la compri pas ara...
ho pactem tot dilluns!

FrAnKy ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albert P. ha dit...

Jo vinc!!

oriol ha dit...

dilluns ho parlem doncs.

fins aleshores, vagi bé el cap de setmana!

FrAnKy ha dit...

a hores d'ara nomes som 5 oriol, manu, albert, ivo i jo. entenc q el marçal ve xqel manu arribara tard... i q el sergi va dir q segurament no vindria, ni el joel ni el carlos... un panorama!

Anònim ha dit...

Srry pel retard al contestar, pero estava esperant a veure com evoluciona la meva costella de merda. La cosa no esta clara... i encara em fa mal, xo soc 1/2 vasc....

Fem-ho així si no som prous o estem sense canvis si que vinc, es a dir a ajudar una mica ( xo en plan umusexual -> de fet com sempre...)

Pere

Martí ha dit...

Jo estic una mica com el Pere. Esperava a veure com anava la cosa, i vist el panorama vindré... però si noto molèsties ja us dic que pararé.

Ale fins demà!

Eduard Benet ha dit...

Ei bones, si voleu dema puc venir a jugar.

No tinc entrenament.

Benito

oriol ha dit...

Benito, vine si o si.

El Manel no podrà venir i a hores d'ara sóm Franki, Marçal, Ivo, Albert i jo.

Així que Benito vine, Marçal porta el teu amic i serem 7. I si Martí i Pere podeu venir més que millor, perquè així tindrem un parell de canvis i vosaltres tb podreu anar agafant la forma.

Joel ha dit...

Vinc!!!!
Joel

FrAnKy ha dit...

manu, oriol, ivo, benito, joel, albert, franky, marti i pere(sumen 1) marçal diria q no ha dit res...

en compto 7 + 2 coixos...

Anònim ha dit...

jo puc venir amb el Jordi. Li confirmo?
Marçal

FrAnKy ha dit...

si ve el marçal ja serem 8+ 2 coixos no se si cal, potser tb ve el sergi al final... aksts dies passats am un canvi hem anat molt be!!!

Jandro ha dit...

Jo com tots els partits que son a les 9 no puc confirmar la meva assistencia al 100%. En un principi no compteu però si el dia acompanya, intentaré sortir aviat i venir a jugar.

Anònim ha dit...

el manuel no ve, segons em va dir

oriol ha dit...

Aviam, docns seríem franki, ivo, benito, joel, albert, marçal i oriol (7) + marti i pere que seríem 9. Cal avisar l'amic del Marçal o sent 9 ja sóm suficients?¿

FrAnKy ha dit...

el manuel vindra tard, seriem 10

manurr ha dit...

No no, jo no puc garantir que arribi, ... millor que amb mi no compteu

Anònim ha dit...

el manuel no vé, cony!
avisem a l'amic del marçal o q?

FrAnKy ha dit...

doncs q vingui l'amic del marçal!!

FrAnKy ha dit...

el marçal tampoc ve al final... anem fotuts!

Martí ha dit...

Joder, no tenim porter???

oriol ha dit...

jo porto la roba que m'ha donat el Manel. una de dos, o algú es posa de proter, o ens anem tornant durant el partit