15 de març 2013

SHAOLIN SOCCER VS LOGANS B.A.

Bones a tots,


Desprès de l'estrepitosa derrota de la setmana passada per 1-5 on per cert, hi han varies coses a comentar, toca ja fer neteja i pensar en positiu de cara al següent partit.

Aquets serà aquest proper dilluns a les 21.10 contra Logans B.A.

Aquesta gent, que ara mateix son 3ers amb 7 punts la lligueta passada els vam guanyar 3-6 i 3-1 per tant, si juguem com aquells cops, els podríem guanyar.

A veure, abans de passar comptes econòmics i demanar a la gent que, el més aviat possible confirmi assistència de cara a dilluns....HEM DE TORNAR A PARLAR DEL TEMA CANVIS .... ( PENSAVA QUE MAI MÉS TORNARIA A TREURE AQUEST TEMA... però com que jo no em canvio mai, crec que puc parlar des de fora i intentar llimar diferències i discrepàncies varies.

A veure, he repassat l’assistència d'aquesta primera lligueta i els partits que portem de la segona i es el primer cop que som 11 els que assitiem a un partit ( pel que la probabilitat que es repeteixi la situació de dilluns passat es rara).
Ara bé, partit d'aquí, el que no pot ser es que tornem a lo de sempre i que, alguna gent no es canviï ni per equivocació i en canvi, uns altres, de bona fe,es canvis i s'estiguin 20 minuts de rellotge a la banqueta esperant que algú estigui cansat.
Jo entenc que hi ha gent que ve a menys partits i quan ve vol jugar més estona, però també s'ha d'entendre que quan es ve, s'han de repartir els minuts durant el partit en qüestió.

A part, crec que ja tots som grandets i que, si des de la banqueta et diuen que et canviïs, pos t'aguantes i et canvies, que si t'avises es perquè ja portes molta estona al camp.... I NO VAL ANAR I CANVIAR-SE QUAN QUEDEN 5 MINUTS... LLAVORS JA NINGÚ VOL ENTRAR AL CAMP... I MENYS SI PERDS 4-1 ....

Crec que hem d’aprendre tots de les situacions que es van generar dilluns passat amb el tema canvis... i ser constructius de cara al futur, sinó al final, ningú es canviarà mai... ja que els que actuen de bona fe faran com els que no es canvien... i això seria un error ...

ESPERO QUE TOTHOM FACI AUTOCRÍTICA DE COM ES VA COMPORTAR L'ALTRE DIA RESPECTE EL TEMA DELS CANVIS I QUE, DE CARA AL PROPER PARTIT QUE PASSI, SI ES QUE TORNA A PASSAR, SIGUEM TOTS MÉS SOLIDARIS AL RESPECTE I SOBRETOT, QUE QUAN US CRIDIN DES DE LA BANQUETA PER CANVIAR-VOS, US CANVIEU.

Apa doncs, només recordar que el Pere encara ha de pagar els 97.05€

Res més, confirmeu assistència per Dilluns, com sempre, el més aviat possible i a veure si retrobem la victòria! Per cert agrairia un comentari de cada un sobre el tema dels canviis... això ajuda a reflexionar-hi...

14 comentaris:

issim ha dit...

vinc

Jordi ha dit...

A mullar-se. Jo al tema dels canvis no li veig problema. De fet prefereixo ser 4 canvis que cap. Ara bé, em de ser honrats. Si tenim canvis, vol dir que si hem de fer 4 esprints i canviar, són 4 esprints i canviar! I tothom a de saber després d'un canvi a on va. La primera jugada cal ocupar el lloc del que surt, i quan es pugui, es recol·loca l'equip. No veig tan problema. Em buido, em canso, em canvio i animo! He dit.
Vinc dilluns!

Anònim ha dit...

Nanos que dilluns tinc el sopar de sant de l'àvia de la senyora i no hi havia pensat, com és normal en mi! No podré venir!
Jordi

Anònim ha dit...

Iepps, tres coses:

- Petit Xef + 1
- Finalment ja no soc morós, ue!!
- Vinc.

Pere

oriol ha dit...

Iejaaa!
ens veiem dilluns aviam si guanyem ja una altra vegada. tema canvis, més o menys ja està tot dit, és qüestió d'aplicar-ho i ja està! I ja que de moment no hi ha més morosos a la vista, podríem pensar de fer algun soparet.
fins dilluns!

FrAnKy ha dit...

ens veiem dilluns!!!

Unknown ha dit...

Bona tarda a tothom!
Demà vinc, però com dilluns passat si hem de ser masses em quedaré a casa.
Tema canvis, tot i que ns que va passar dilluns passat, jo opino el de sempre, tal i com diu en Jordi, si som prous ens hi hem de deixar la pell al camp i canviar-nos regularment i si tots anem a tope que tothom es canviï solidariament, però si algú al camp no ho dóna tot i n'hi ha que sí, que es torni a canviar el que no s'esforça i que segueixi el que està a tope i els demès a animar!!
I demà tots a tope i a guanyar.
Bona nit!

Martí ha dit...

Ens veiem dilluns!!!

Com diu l'Hermes, el tema canvis, més enllà del número de minuts que jugui cadascú, és un tema que hem d'aprofitar per anar a tope quan estem al camp i canviar quan no puguem més. Fa ràbia ser a la banqueta amb forces per sortir i veure algú que baixa caminant i no demana el canvi...

Això sí, ho ha de fer tothom! Jo entenc que la gent es resisteixi a canviar-se, pensa que llavors s'estarà 15 min sense jugar i a ningú li agrada. Però si tots fem el mateix, això no passarà.

Anònim ha dit...

Vinc!! I temes canvis estic dacord amb tots i crec penso que no puc dir gaire aquesta temporada perque no vinc molt... pero si que puc dir que si som canvis no es dolent el que es dolent veure algu caminan el camp quan som quatre canvis.

Fins dema!!
Joel

Anònim ha dit...

Nanus,

El metge m'ha recomanat que descansi fins després de setmana santa...Sobre el tema canvis, crec que pocs cops coincidirem tants a la banqueta. Si tornés a passar, totalment d'acord amb tots: sortim, a tope i canvi.

Salut,
Juli

IVO ha dit...

Hola gent avui no puc venir.
Tema canvis el mes important es que quan entri algu al camp entri al lloc del company substituit pq sino estem desorganitzats.

Molta sort avui.

Jordi Domènech ha dit...

Jo si que vinc!

Jandro ha dit...

Jo en principi vinc...sempre que no es compliqui el dia.
Si veig que no puc aviso amb temps.

Fins aquesta nit.

FrAnKy ha dit...

vaja, avui sembla que no hi haurà problemes de canvis ...