28 de set. 2009

FEU EL FAVOR E PAGAR !

A veure nois,

Començo a pensar que en aquets equip a part del Martí el Franky i l'Oriol la resta suden a base de be del blog i de pagar.

Vaig publicar el darrer avís el dia 17/09; han passat 10 dies i únicament 2 persones han pagat i una m'ha notificat que ho farà properament la resta estan en silenci absolut.

Son simplement 111€ per la primera lligueta i la mútua; entenc que potser esteu esperant a cobrar a final de mes però ho podríeu haver comentat pel blog no?

Penseu que teniu fins el dia 5, quan jo aniré a treure els diners per pagar la primera lligueta.

Per cert, tema horaris com ho portem? A mi, si em doneu permís, m'agradaria parlar amb els del Catalonia Sports de la UB i intentar que juguem mes partits a les 22.00 que a les 20.00 per exemple, ja que potser faré un màster i no podria venir als partits de les 20.00; tot i que encara està per decidir que faré. Agrairia que debatéssim aquest tema i així jo dimecres podria trucar a aquesta gent i mirar de fer aquesta petició d'horaris.
Perquè canviar de deia Dijous a la gent no li va be oi? xD a part no se ni si hi ha places.

No se, digueu-me alguna cosa. I feu el favor d'anar pagant. El nº de compte està al email i poseu el nom quan feu l'ingrès o la transferència.

Ja publicaré un avís quan em diguin quin dia comencem i a quina hora.

6 comentaris:

Álvaro ha dit...

Manu, jo et pagaré quan cobri (que serà en principi dilluns vinent).

Tema hora, a mí tant se me'n dona jugar a les 22;00 que a les 20:00. Lo que si que no em va gens bé (ni tampoc a l'Hermes) és jugar dijous, que ja juguem amb l'altre equip aquest dia i a les mateixes instalacions.

Tema humor.... RELAXA'T HOMEEEEE!!!!!

Anònim ha dit...

Ei manu
Reconec que no he estat molt al cas del blog.
Et paguaré el primer partit de lliga. T'ho portaré amb efectiu
Tema equipacions? com està la cosa?
A mi l'horari m'és igual
I jugar dijous no em va bé.
Salut i ja diràs hora i lloc on jugem el proper 5 d'octubre
issim

Unknown ha dit...

Bona dia!
A mi tb m'aniria mb que fèssim la majoria de partits a les 22, que tinc classe fins les 21:30. Dijous no puc, xo si voleu podem canviar el dia a dimarts o inclús dimecres a mi no em faria res.
Tema pasta et pago aquesta setmana, dimecres crec que podré.
Fins el dia 5 equip!!!!!

Pere ha dit...

Ieeeeps

En breu, avui quan arribi a casa, pago, he estat de vacances aquestes ultimes 3 setmanetes i no havia estat massa al cas, la veritat.

Tema dies a mi ja em va prou b els dilluns, tot i que estaria obert a propostes de dimarts i dimecres (tot i que els q teniu barça no crec q us vagi massa b..).

Apaaa ens veiem la setmana vinent no?

Fink ha dit...

Jo he estat bastant pendent del blog.
I també del tema no pagar.

FrAnKy ha dit...

jo ja he pagat, com sempre dels primers en fer-ho!! xo ahi queda...té raó el manuel, la gent suda masa del tema i això no és bo, pq ell està fent feina per tots!!!

tema horaris...a mi fins al gener no em molesta jugar a les 22h, xo a partir de gener molt possiblement canvii de residencia i com q no viuré precisament a bcn, pos no se si m'aniria masa bé, pero faré el que decideixi l'equip, com sempre!!

la resta de dies, tret de divendres, cap més em va bé!!!
SALUT companys!