29 de set. 2009

NOU HORARI DEFINIT I PRIMER PARTIT A LA VISTA

En primer lloc voldria agrair a tot l'equip que, per primera vegada, hagueu comentat tots un post del blog, veieu com no es tant complicat i podríem sempre saber si tothom pot venir o no si i entréssiu cada setmana.

Bueno, al final, i per no ferir cap tipus de sensibilitat, he decidit acollir-me a la opció 2 tot i que al final els del Catalonia Sports me l'han modificat una mica.

De fet, només jugarem partits a les 21.00 i les 22.00 ja que de moment l'estadi de gespa natural no estan segurs de que el puguin tenir pels partits de les 20.00.

Així doncs, si el plantejament inicial eren 3 a les 20.00, 3 a les 21.00 i 10 a les 22.00 acabarà sent algu semblant a 4 a les 21.00 i 12 a les 22.00 mes o menys.

Alhora, també m'han confirmat que començarem ja aquets proper Dilluns dia 5 a les 21.00 així que reservant ja aquesta data per començar la temporada. El que no se, es si es ja primer partit de lliga o hi ha algun tipus de fase prèvia ( ja ho preguntaré i us informaré)

Apa doncs, que vagi molt be la setmana i, sortiu, de tant en tant, a corre una mica per agafar la forma.

Fins Dilluns!

I recordeu, entre carrera i carrera, d'anar pagant els 111€ o de portar-ho dilluns.

5 comentaris:

FrAnKy ha dit...

que consti que li vaig dir al manuel, que si l'equip havia decidit de jugar a les 22h sempre jo no m'hi oposava, la meva situació no ha de fer variar la millor opció per tots!!! la opció 2 l'ha escollit ell solet...

Fink ha dit...

EQUIPACIONS

http://www.futbolmanianet.com/codigo/ESPANOL/equipacionsnike.asp

oriol ha dit...

i aquest finde alguna patxanga pq dilluns juguem amb una mica de dignitat?

Anònim ha dit...

Hola chvaales, pues ya hay ganas de comenzar la temporada!
Contad conmigo para el lunes.
Buen finde!
Talué
Maroto

FrAnKy ha dit...

ok, dilluns a les 21h. allà estaré!