21 de març 2013

SHAOLIN SOCCER VS SALSEROS


Bones nanus,

Degut que, enguany, aquets Dilluns 25/04/13 tot i ser l'inici de la setmana santa juguem, per cert a les 21.10, escric el blog a dijous al vespre per tal de que, tinguem més temps per tal de si fa falta avisar més gent.

En primer lloc, voldria felicitar a l'equip per la seriositat mostrada la setmana passada i el bon empat aconseguit. Si segui així, podem arribar lluny !

Ara bé, enrere ja queda això i ara hem de centrar-nos per tal de plantar cara al actual 2on classificat del grup, Salseros amb els que la lligueta passada vam empatar a 4(perquè es van quedar amb 6) i perdre 7-2.

Actualment tenen 8 punts a 1 del líder i nosaltres som 6ens amb 5 punts, així que ja saber, si volem plantar cara cal que juguem al nostre millor nivell.

Comentar-vos que, aquest dilluns, un servidor NO podrà pas venir però, en canvi, per afrontar aquets partit, vindrà el Marçal a suplir-me, així que, a la porteria, no hi haurà cap problema.

La resta, agrairia que, el mes aviat possible confirméssiu assistència o no, ja que, si falta gent, intentarem buscar-la el més aviat possible, però clar... necessitaríem tenir la convocatòria quan avanç millor.

Jo, dubto que pugui ni arribar, així que, simplement puc desitjar-vos molta sort i desitjar-vos a tots una santa a partir de Dilluns !

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Bona nit!

Jo vinc dilluns.

Que vagi bé la setmana santa als que no vingueu.

Fins dilluns!

Jordi Domènech ha dit...

Jo tb vinc!! Completament d'acord amb el Manu. Hem de seguir aixi de seriosos al camp.

Ivo ha dit...

Hola gent, jo vinc.

FrAnKy ha dit...

JO VINC TAMBÉ!!!

fins dilluns

Anònim ha dit...

Jo no vinc!!!!

Sort!!! Joel

Jordi ha dit...

Jo vinc
Jordi

oriol ha dit...

i jo tb vinc.
bon cap de setmana i fins dilluns!

FrAnKy ha dit...

diria q som 7 comptant amb el marçal.

el sergi esta a NY...

jandro, juli, pere i marti????

FrAnKy ha dit...

ei cal gent jo puc trobar algu...

Martí ha dit...

Vinc demà!!!

Anònim ha dit...

No puc venir.

Ànim contra els líders!

Juli